Konya'da 2 milyon adet kulak küpesi satın alınacak

Konya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ihaleyle 2 milyon adet hayvan kulak küpesi satın alacak.

Konya'da düzenlenecek ihale kapsamında 2 milyon adet hayvan kulak küpesi satın alınacak. Konya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından satın alınacak kulak küpelerinin detayları belli oldu. Bu kapsamda 1 milyon 800 bin adet büyükbaş hayvan kulak küpesi ve 200 bin küçükbaş hayvan kulak küpesi satın alınacak. İhale 30 Ekim 2024 tarihinde düzenlenecek.

İhalenin detayları şu şekilde:

Sığır Cinsi ve Koyun-Keçi Türü Hayvanlar İçin Klasik(Görsel) Kulak Küpesi Mal Alımı mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

Koyun ve Keçi Türü Hayvanlar İçin Kulak Küpesi: 1.800.000 Çift, Sığır Cinsi Hayvanlar İçin Kulak Küpesi: 200.000 Çift

1. Parti Hayvan Kulak Küpesi teslimi: Sözleşme tarihinden itibaren en geç 30(otuz) takvim günüdür. (Koyun ve Keçi türü hayvanlar için Kulak Küpesi: 600.000 çift, Sığır cinsi hayvanlar için Kulak Küpesi: 100.000 çift.) 2. Parti Hayvan Kulak Küpesi teslimi: 1. Partinin teslim tarihinden itibaren en geç 60(altmış) takvim günüdür. (Koyun ve Keçi türü hayvanlar için Kulak Küpesi: 600.000 çift, Sığır cinsi hayvanlar için Kulak Küpesi: 100.000 çift.) 3. Parti Hayvan Kulak Küpesi teslimi: 2. Partinin teslim tarihinden itibaren en geç 60(altmış) takvim günüdür. (Koyun ve Keçi türü hayvanlar için Kulak Küpesi: 600.000 çift) Koyun ve Keçi türü hayvanlar ve Sığır cinsi hayvanlar için istenen kulak küpelerinin tamamının teslim süresi sözleşme tarihinden itibaren180(yüz seksen) takvim gününü geçemez. Teslimatlar mesai saatleri içerisinde Konya il Tarım ve Orman Müdürlüğü deposuna yapılacaktır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri