Konya'da 17 yıllık kola 5 bin liraya satılacak! Boykot listesinde yer alıyor

Konya'da daha önce eşine rastlanmamış bir satış hikayesine imza atıldı. Selçuklu'da bir vatandaş, 17 yıl önce aldığı ancak açıp içmediği gazlı içecekleri satışa çıkardı.

Konya'da daha önce eşine rastlanmamış bir satış hikayesine imza atıldı. Selçuklu'da bir vatandaş, 17 yıl önce aldığı ancak açıp içmediği gazlı içecekleri satışa çıkardı. Koleksiyonluk 4 çeşit içecek için ise toplamda 5 bin TL ücret istedi.

Konya'da ev, araba, hayvan başta olmak üzere; birçok farklı ürün, internet üzerinden ilanla satışa çıkarılıyor. Koleksiyon ürünleri, en çok dikkat çeken ürünler arasında yer alıyor.

Nostaljik arabalar, saatler gibi; nostaljik gazlı içecekler de satışa çıkıyor. Konya'nın Selçuklu ilçesinde bir vatandaş, 17 ve 18 yıl önce aldığı gazlı nostaljik içecekleri satışa çıkardı. O dönemler çok sevilerek içilen, bugün ise boykot listesinde yer alan ürünler için ise 5 bin lira istendi.

Kolanın sahibi, ilanın açıklama kısmına “Sıfır tertemiz” yazdı. Konya'da daha önce böyle bir satışa şahit olunmamıştı. İlanı gören Konyalılar, hem fiyat hem de 'bir insan neden aldığı kolayı 17-18 yıl içmez, saklar' konusunda şaşkınlık yaşıyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (6)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri