Konya'da 120 milyon liraya iki arsa satılacak: Özellikleri dikkat çekici

Konya'da iki tane arsa satışa çıkarıldı. Söz konusu arsaların muhammen bedeli 120 milyon liraya yakın.

Konya'da satışa çıkarılan iki arsa dikkat çekti. Konya Büyükşehir Belediyesi ihaleyle satılmak üzere iki arsayı satışa çıkardı. Arsalardan bir tanesi Konya Karatay'da diğeri ise Konya Meram'da yer alıyor.

Konya Karatay Çayır mahallesinde yer alan 9.300 metrekare arsa 66 milyon 960 bin lira muhammen bedelle satışa çıkarıldı. Arsa için geçici teminat 2 milyon 8 bin lira olarak belirlendi. Arsanın özelliği ise ticaret ve konut alanı olması. Arsanın bedeli 24 taksit halinde ödenebilecek.

Satışa çıkarılan diğer arsa ise Meram'da Çomaklı mahallesinde yer alıyor. Arsanın alanı 29.792 metrekare olarak belirtildi. Muhammen bedeli ise 52 milyon 140 bin lira. İhaleye girecekler için geçici teminat 1 milyon 564 bin lira. Bu arsanın bedeli de aynı şekilde 24 ay taksitle ödenebilecek. Söz konusu arsa sanayi imarlı. 

İHALE NE ZAMAN YAPILACAK?

1-Mülkiyeti Belediyemize ait, yukarıda tapu kaydı belirtilen gayrimenkuller, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35 (a) maddesi ve İhale Şartnamesi dâhilinde kapalı teklif (artırma) ihale usulü ile satılacaktır.

2- İhaleler, 21.03.2023 Salı günü Belediye Encümeni tarafından Horozluhan Mh. Yeni İstanbul Cd. (Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Binası) No:72/64 Selçuklu/KONYA adresindeki Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantı salonunda yapılacaktır.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (6)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri