Konya'da 110 gayrimenkul çok ucuza kiraya verilecek! Tam liste

Türkiye genelinde kiralık gayrimenkul krizi devam ederken buna ilaç olacak bir gelişme yaşandı. Konya'da 110 gayrimenkul çok ucuza kiraya verilecek. İşte gayrimenkullerin tam listesi.

Türkiye genelinde uzun süredir kiralık gayrimenkul krizi yaşanıyor. Söz konusu sıkıntı en çok dairelerin kirasında yaşanıyor. Kiralık daire bulmanın zorlaştığı ülkede birçok ev sahibi ise kira ücretlerine fahiş zam yapıyor. Konya, kiraların en çok zamlandığı iller listesinde ilk sıralarda yer alıyor. Öte yandan dükkan kiralarında da durum aynı.

KİRACILAR VE EV SAHİPLERİ ARASINDA GERGİNLİK YAŞANIYOR

Mülk sahiplerinin çok yüksek oranlardaki zam uygulamaları işletmeleri bıktırmış durumda. Kira fiyatlarını düşük tutmak maksadıyla yüzde 25 zam sınırı getirilse de buna uymayan çok mülk sahibi var.

Türkiye genelinde ev sahibi-kiracı ya da dükkan sahibi-kiracı arasında yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle çok sayıda dava açıldı. Son olarak bu anlaşmazlıkları mahkemeye gitmeden önce çözmek maksadıyla arabuluculuk seçeneği getirildi. Arabulucu bir avukata giden kiracı ve ev sahipleri uzlaşmaya çalışıyor.

KONYA, AKSARAY VE KARAMAN'DA UYGUN FİYATA KİRALIK GAYRİMENKULLER

Vatandaş ise uygun fiyatlı kiralık dükkan ve ev arayışını sürdürüyor. Son olarak Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü bünyesinde gayrimenkulleri kiraya vereceğini duyurdu. İhale ilanında Konya'da 110 gayrimenkulun kiraya verileceği belirtildi. Öte yandan Karaman'da 16 gayrimenkul kiraya verilecek. Aksaray'da ise 46 gayrimenkul vakıf tarafından kiraya verilecek. Gayrimenkullerin çok ucuza kiraya verileceği dikkat çekti.

KONYA'DA KİRAYA VERİLECEK 110 GAYRİMENKUL ŞU ŞEKİLDE:

KARAMAN'DA KİRALIK GAYRİMENKULLERİN LİSTESİ:

AKSARAY'DA KİRALIK GAYRİMENKULLER:

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri