Konyaaltı Belediyesi'nin Yaz Kurslarını Bitiren Kursiyerler Sertifikalarını Aldı

Antalya Konyaaltı Belediyesi tarafından açılan meslek ve sanat edindirme kurslarının yaz dönemi eğitim programı tamamlayan kursiyerler sertifikalarını törenle aldı.    Konyaaltı Belediyesi Feslikan Salonu’nda düzenlenen...

Antalya Konyaaltı Belediyesi tarafından açılan meslek ve sanat edindirme kurslarının yaz dönemi eğitim programı tamamlayan kursiyerler sertifikalarını törenle aldı.

    Konyaaltı Belediyesi Feslikan Salonu’nda düzenlenen törenle 2 ay süren yaz eğitim dönemini başarıyla tamamlayan bin 136 öğrenciye sertifikaları verildi. Açılış konuşmasını yapan Konyaaltı Belediye Başkan Muhittin Böcek, meslek ve sanat edindirme kurslarını çok önemsediğini kaydetti. Özellikle bu kurslarda aldığı eğitimle çeşitli meslek gruplarında iş hayatına atılan ev hanımlarının aile ekonomisine katkı sağladığını kaydeden Başkan Muhittin Böcek, Konyaaltı Sanat Eğitim Merkezi (KONSEM) ve etüt merkezinde 2 aylık yaz dönemi süresi içinde 3 bin kişiye 18 ayrı branşta meslek ve sanat eğitimi verdiklerini söyledi.

    Konuşmaların ardından sahne alan Konyaaltı Sanat Eğitim Merkezi halk oyunları kursiyerleri, izleyenlere gösteri sergiledi. Başkan Böcek, bağlama, gitar, keman, piyano, resim, seramik, halk oyunları, tenis, futbol, basketbol, jimnastik, satranç, bale, İngilizce, Rusça, binicilik gibi meslek ve sanat alanlarında eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğrencilere sertifikaları verdi.

    Konyaaltı Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre KONSEM’de 30 Haziran ile 29 Ağustos 2014 tarihleri arasında 3 bin kursiyer 18 branşta eğitim gördü. 278 ortaokul öğrencisi ise etüt merkezinde matematik, fen bilimleri, sosyal bilimler ve Türkçe derslerinden liseye giriş sınavına hazırlık eğitimi aldı. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri