‘Konya yeniden model ve örnek şehir olacak’

YRP Konya Büyükşehir Adayı Köseoğlu, anketlerde ve şehrin sokaklarında vatandaşların "Yeniden Refah" dediğini belirtiği açıklamasında "Hemşerilerime inanıyor ve güveniyorum: Şehrimiz yeniden Türkiye'ye örnek olacaktır" dedi

Yeniden Refah Partisi (YRP) Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Köseoğlu, sokakların da, maniple edilmemiş anketlerin de "Yeniden Refah" dediğini belirtti. Köseoğlu, "Seçim çalışmalarımızda gördük ki, Konya kendisine tepeden bakan, "biz" diyemeyen bu idarecilerden rahatsız. Hemşerilerimiz, tüm şehri kendisinin reklam panosu olarak kullanan, dört – beş kat büyüklüğündeki afişlerle yüksek katlı binalara kamu kaynaklarıyla kendilerinin posterlerini asan, her köşe başına adını yazdıran, işle değil pozla şehrin yıllarını heba eden bu anlayışı sandığa gömmeye kararlı. Biz de Allah'ın izni ile hemşerilerimizi asla mahcup etmeyecek şekilde Ahlaklı Belediyecilik anlayışını Yeniden Refah Partimizle hayata geçireceğiz" dedi.

Yaptığı yazılı açıklamada, Konya'nın değerlerinin, Türkiye'nin ve Yeniden Refah'ın değerleri olduğunu belirten Köseoğlu, "Bu değerlere halel getirecek hiçbir çalışmanın içinde yer almayız. Konyalılar merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın yol ve dava arkadaşlarıdır. Bugün Türkiye'ye model olmasıyla övünülen İstanbul ve Konya belediyeciliği, hocamızın hedef ve ilkelerinin uygulanmasıyla hayat bulmuştur. Konya Modeli Belediyecilik, Refah belediyeciliğidir. Son 6 yıldır uygulanmayan "Halk Meclisleri" ile hayata geçirilen "Beyaz Masa", "Halk Saatleri" ve "Sosyal Belediyecilik" uygulamaları sizlerin destekleriyle inşallah yeniden hayat bulacak. Sizlerden sandığa mutlaka gitmenizi; Yeniden "Hilal ve Başak" diyerek bir kez daha Yeniden Refah davasına sahip çıkmanızı rica ediyorum" diye konuştu.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri