Konya Yarı Maratonu kayıtları başladı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 18 Mayıs 2025’te dördüncüsünü düzenleyecekleri Uluslararası Konya Yarı Maratonu için kayıtların başladığını açıkladı.

Başkan Altay, sporun ve sağlıklı yaşamın önemine dikkat çekerek, tüm sporseverleri etkinliğe katılarak bu heyecana ortak olmaya davet etti.
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından 18 Mayıs 2025’te gerçekleştirilecek 4. Uluslararası Konya Yarı Maratonu için kayıt süreci başladı.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya’nın sporun ve sağlıklı yaşamın merkezi olması için çalıştıklarını ifade ederek, bu yıl dördüncüsünü düzenleyecekleri Uluslararası Konya Yarı Maratonu’nun, uluslararası alanda önemli spor markalarından biri haline geldiğini söyledi.

18 MAYIS 2025’TE KOŞULACAK

Maratonun hem profesyonel atletler hem de amatör koşucular için çeşitli kategorilerde koşulacağını kaydeden Başkan Altay, “Sporun ve dostluğun buluştuğu bu önemli organizasyonda, hem profesyonel koşucular hem de amatör sporcular parkurda ter dökecek. Konya’nın tarihi ve doğal güzellikleri arasında gerçekleşecek maraton, sporun ve bir arada olmanın güzelliklerini bir kez daha gözler önüne serecek. 18 Mayıs 2025’te dördüncüsü düzenlenecek maratona kayıtlar başladı. Tüm sporseverleri bu heyecana ortak olmaya çağırıyoruz” dedi.
Başkan Altay, her yıl olduğu gibi bu yıl da kayıtlardan elde edilecek gelirin Selçuklu Otizimli Bireyler Vakfı (SOBE), Meram Down Sendromlu Bireyler Yaşam Destek Merkezi (DOSD) ve Karatay Alzheimer Gündüz Yaşam Merkezi’ne aktarılacağını vurguladı.

KAYITLAR “KONYAYARİMARATON.COM”DA

Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilecek Uluslararası Konya Yarı Maratonu, “Hareketin merkezinde ol” sloganıyla her yaştan ve her seviyeden koşucuyu Konya’da buluşturacak.
21 kilometre, 10 kilometre ve Halk Koşusu olmak üzere 3 ayrı kategoride düzenlenecek bu büyük organizasyon ile ilgili ayrıntılı bilgiye ve kayıt formuna “konyayarimaraton.com” adresinden ulaşılabiliyor.
Geçtiğimiz Mayıs ayında üçüncüsü düzenlenen Yarı Maratonu için, Konya’ya 31 ülkeden binlerce sporcu gelerek maratonda yarışmış ve unutulmaz anlar yaşamıştı.
SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri