Konya yardımlarda öncü rolünü üstleniyor

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Meram Dere Mahallesinde düzenlenen geleneksel Mahalle İftarlarına katıldı
Ramazan ayında fakirlerin sofralarına ulaşıldığını belirten Başkan Akyürek, “Somali’deki açlık çeken kardeşlerimize de yardımlar gönderiyoruz. Konya yardımlarda öncü rolünü üstleniyor” dedi.
Konya Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel Mahalle İftarları Konya’nın en eski mahallelerinden biri olan Meram Dere’de devam etti. Binlerce mahalle sakininin hep birlikte iftar yaptığı programa katılan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Mahalle İftarları’nda oluşan birlik tablosunun Konya’daki Ramazan güzelliğini gösterdiğini söyledi. Konya’da Ramazan ayının büyük bir coşkuyla yaşandığını kaydeden Başkan Akyürek, önümüzdeki günlerde idrak edilecek Kadir Gecesi ile Ramazan Bayramı’nın Konya ve insanlık alemine hayır, bereket, rahmet getirmesini diledi. Ramazan ayında Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin, sivil toplum kuruluşlarının ve Konya insanının fakirlerin sofralarına ulaştığını, ihtiyaç sahiplerinin yanında olduğunu hatırlatan Başkan Akyürek, “Somali’deki açlık çeken kardeşlerimize de yardımlar gönderiyoruz. Belediyelerimiz, meclis üyelerimiz, derneklerimiz erzak ve diğer lazım olan malzemelerle ilgili çalışmalar yürütüyor. Hemşerilerimiz telefonlarından attıkları mesajlarla oradaki kardeşlerimizin iftar yapmasına vesile oluyor. Konya yardımlarda öncü rolünü üstleniyor” dedi. Başkan Akyürek, konuşmasının ardından iftara katılan daire başkanları, gazeteciler ve mahalle muhtarı ile birlikte vatandaşlarla sohbet etti.
MERHABA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri