Konya voleyboluna hizmet ediyoruz

Aroma Erkekler Voleybol 3. Ligi B grubunda mücadele eden Konya DSİ sezonun 3. maçında Boyabat deplasmanında aldığı 3-0lık yenilgiye üzülüyor.

Bu sezon ilk defa mücadele ettiği ligde ilk haftayı bay geçen yeşil-beyazlı ekip sahasında oynadığı ikinci maçta ise Aksaray Gençlikspor’u yenerek lige galibiyetle başlamıştı. Ancak geçtiğimiz hafta deplasmanda Boyabatspor’a 3-0 kaybeden DSİ ekibi ilk yenilgisini de almış oldu.

Konya’da şehrin kendi öz çocukları ile voleybol sporuna hizmet ettiklerini ifade eden DSİspor Antrenörü Rasim Acar hedeflerinin bu sporu geliştirmek ve Konyalı sporcularla da bu sporun yapıldığını kanıtlamak olduğunu ifade etti. Acar, “ Konya’da bu spor dalında birçok yetenek var amacımız bu yetenekleri Türk sporuna kazandırmak. Bu yolda bize büyük destek olan DSİ kurumuna müdürlerine teşekkür ediyorum. Bu çocuklara DSİ etiketi ile mücadele etme imkanı veriyorlar. Ancak Konya’nın biraz daha desteğini bekliyoruz kendi öz değerlerimize sahip çıkarak çok daha iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum. Geçtiğimiz sezon başarılı sonuçlar alarak buralara kadar geldik. Bundan sonra da başarılı olmak için mücadele edeceğiz. Ancak bu zorlu yolculuk tek başına aşılmaz. Konya’nın bize destek olmasını istiyoruz. DSİ kurumunun bizlere verdiği büyük destekten dolayı kendilerine minnettarız. Giydiğimiz formayı ve şehrimizi en iyi şekilde temsil etmek için sezon boyu savaşacağız” diye konuştu

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri