Konya ve ülke genelindeki sorunları gündeme getirdiler

Siyasetin Nabzı, Merhaba Gazetesi’nde atıyor. Siyasi Partilerin temsilcileri; siyasi görüşlerini, ilçenin sorunlarını ve çözüm önerilerini bugün Merhaba Gazetesi “Siyasetin Nabzı” sayfaları için kaleme aldı.

CHP Konya İl Başkan Yardımcısı Orhan Toprak'ın "Grev hakkı anayasal bir haktır" başlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

 

DEVA Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı Muhittin Koraş'ın "Esnaf evine ekmek götüremiyor" başlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

 

Gelecek Partisi İl Başkan Yardımcısı Av. Mustafa Arabacı'nın "Neremiz Doğru ki!" başlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

 

BBP Konya İl Başkan Yardımcısı Av. Kutalmış Özcan'ın "Ankara’da da hakimler var mı ? Yargı Reformuna Dair…" başlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

 

Saadet Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı Muhammed Uzun'un "Kendimizi kısır döngünün içinde buluyoruz" başlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

 

İYİ Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Sadettin Temiz'in "Her 4 vatandaştan biri işsiz" başlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri