Konya üzgün

Atiker Konyaspor sahasında Antalyaspor ile1-1 berabere kaldı. Yeşil-beyazlı ekip 9 kişi kalan rakibi karşısında bir varlık gösteremezken bir de penaltı atışından yararlanamadı. Bu şekilde alınan sonuç camiayı ve taraftarı üzdü

Spor Toto Süper Ligin 20. Hafta maçında sahasında Antalyaspor ile karşılaşan Atiker Konyaspor rakibi ile 1-1 berabere kalarak puanını 28 yaptı ve 7.sırada kalmaya devam etti. Yeşil-beyazlı ekip rakibi karşısında 1-0 geriye düştü. Atiker Konyaspor Bajic ile beraberliği  yakalarken ilerleyen dakikalarda da bir penaltı kazandı. Yeşil-beyazlı ekip penaltıyı kazanırken Antalyasporlu Chico arta arda gördüğü iki sarı kart sonrasında kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. Konyaspor penaltı kazanmış ve rakip 10 kişi kalmıştı. Ancak topu başına geçen takımın soğuk kanlı penaltıcısı Vukovic her zamanki klasik vuruşunun dışında bir vuruş deneyince topu auta  attı.  Bu penaltının kaçmasına rağmen Yeşil-beyazlı ekibin eksik rakibi karşısında kazanma şansı devam ediyordu.  Maçın 67. Dakikasında Antalyasporlu Charles da oyundan atılınca rakip 9 kişi kaldı ve Atiker Konyaspor’un galibiyet golü bulması daha kolay hale geldi. Ancak Yeşil-beyazlı ekip yarım saat boyunca 2 kişi üstün oynadığı rakibine galibiyet golünü atamadı ve sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldı. Alınan bu sonuç camiayı ve taraftarı derinden üzdü.

ZORUNLU DEĞİŞİKLİK

Atiker Konyaspor’da sakatlıkları bulunan Ömer Ali Şahiner ve Nejc Skubic, Antalyaspor maçında kadroda yer almadı. Skubic’in yerine sağ bekte Kibong Mbamba, Ömer Ali Şahiner’in yerine ise sağ açıkta Moryke Fofana forma giydi. Fofana performansı ile umut verirken takımın beraberlik golünü de direkt katkıda  bulundu.

BARRY DOUGLAS CEZALI 

Atiker Konyaspor’da Barry Douglas cezalı duruma düştü. Sınırda olan İskoç sol bek, Antalyaspor maçının ikinci yarısında gördüğü sarı kartla bu sezon 4.sarı kartını görerek cezalı duruma düştü. Deneyimli oyuncu, önümüzdeki hafta deplasmanda oynanacak Gençlerbirliği maçında takımdaki yerini alamayacak.

BURAK TAŞPINAR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri