Konya, TSYDyi ağırladı

Türkiye Spor Yazarları Genel merkez yönetim kurulunun ilk toplantısı Konyada yapıldı

Türkiye Spor Yazarları Genel merkez yönetim kurulunun ilk toplantısı Konya’da yapıldı. Mayıs ayında gerçekleştirilen olağan genel kurulda göreve gelen Naci Arkan başkanlığındaki genel merkez yönetim kurulunun Konya toplantısına Başkan Arkan ile birlikte Başkan vekili Faik Gürses ve 12 üye katıldı.

Cuma gününden itibaren Konya’ya gelen ve Cumartesi günü gerçekleştirilen toplantının ardından genel merkez yöneticileri Sille’yi gezdiler. Sille’ye hayran kalan yöneticiler akşam da Sille kültür evinde gerçekleştirilen yemekte buluştular. Yemeğe Gençlik Hizmetleri Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü  Ömer Ersöz, Tekvando Federasyonu başkanı Metin Şahin, Halter Federasyonu Başkanı Hasan Akkuş, ASKF Başkanı Remzi Ay, Spor Faaliyetleri Daire Başkanı Ozan Çetiner,  Konyaspor Başkanı Ahmet Şan ve Şekerspor Başkanı Yavuz Erence de katıldı. TSYD genel merkez yönetimi dün sabahtan itibaren de gruplar halinde Konya’dan ayrıldı.

Atatürk stadı içerisindeki TSYD sosyal tesislerini de gören ve bir süre dinlenen TSYD genel merkez yöneticileri, Konya şubesi başkanı Recep Çınar ve yönetiminin gösterdiği konukseverlikten dolayı kendilerine teşekkür ettiler. Genel Başkan Naci Arkan ve Başkan vekili Faik Gürses, yönetim kurulu olarak ilk toplantıyı Konya’da yapmaktan mutlu olduklarını ve en iyi şekilde ağırlandıklarını dile getirdiler. TSYD genel başkan Arkan, “yönetime gelirken, amacımız derneği zor koşullardan kurtararak adına yakışır şekilde hizmet vermeye devam etmekti. İlk toplantımızı da Konya’da yapmak istedik. En iyi şekilde ağırlandık. Çok verimli bir toplantı geçirdiğimizi söyleyebilirim.  İyi ki de ilk toplantımızı Konya’da yapmışız. Genel merkez olarak bundan sonra ki toplantılarımızı da İstanbul ile birlikte şubelerde veya Türkiye’nin bir başka İl’in de gerçekleştireceğiz” diye konuştu. TSYD genel merkez yönetiminin ikinci toplantısı Ağustos ayı içerisinde Bursa’da gerçekleştirilecek.

TSYD genel merkez yönetimini Konya’da ağırlamaktan mutlu olduklarını belirten başkan TSYD Konya şube başkanı Recep Çınar ise, genel merkeze yöneticileriyle birlikte kendilerini yalnız bırakmayan Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Şekerspor Başkanı Yavuz Erence, ASKF Başkanı Remzi Ay ile yemeği organize eden Mobilyacılar Odası başkanı Mehmet Günbaş’a teşekkür etti.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri