Konya Teşvik Danışmanlık dualarla açıldı

Konya Teşvik Danışmanlık Merkezi dün düzenlenen törenin ardından dualarla hizmete girdi

Konya Teşvik Danışmanlık Merkezi dün düzenlenen törenin ardından dualarla hizmete girdi. İşletmeciliğini Zekeriya Akol ile Mustafa Küçükdere’nin yaptığı iş yerinin açılışına İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Korkmaz, İl Müftüsü Şükrü Özbuğday, sanayiciler ve çok sayıda davetli katıldı. Firma sahiplerinden Zekeriya Akol, açılış töreninde yaptığı konuşmada Teşvik Merkezi’nin önemine değindi. Akol, “Hepimizin bildiği üzere, dünyanın her yerinde geçerli bir kural vardır. Yatırım, yapılmadan, üretim olmadan kalkınma sağlanamaz. Bugün kalkınmış ülkelere baktığımızda sanayi ve ticaretleriyle ön plana çıktıklarını görüyoruz. Son yıllarda kalkınma hamlesinde önemli mesafeler kat eden ülkemiz dünyanın gıpta ile baktığı bir ülke haline geldi. Öyle ki Türkiye ekonomisi ilk çeyrekte yüzde 11 büyüyerek, dünyanın en hızlı büyüyen ülkesi olmayı başardı” dedi.

Türkiye’nin hedeflerine de değinen Akol, “Ülkemizin bir hedefi var. 2023 yılında 500 milyar dolar ihracatla, dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına girmek. Konya Teşvik olarak bizim amacımız da Konya'nın ve ülkemizin bu hedefe ulaşmasında mihenk taşı olan üretim ve ihracat hamlesine katkı sağlayarak, gelecek nesillere daha güzel bir Türkiye bırakmaktır.

Konya Teşvik, tüm ekibiyle birlikte Sanayicilerimizin işini en hızlı şekilde, karşılıklı güvene dayalı bir şekilde çözüme kavuşturacaktır. Bu bilinç ve misyonla şehrimize, sanayicimize hizmet etme gayreti içerisinde olacağız” diye konuştu.

ALİ SAİT ÖGE

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri