Konya Telekom satranç ve filede 2. oldu

Türk Telekom Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen Telekom 2009 Spor Oyunları Ankarada yapılan final karşılaşmalarıyla sona erdi.

Şampiyonada mücadele eden Konya Telekom Satranç ve Voleybol’da takım halinde Türkiye ikinciliğini elde etti. Türk Telekom Genel Müdürlüğü kurum içinde birlik ve beraberliği sağlamak amacıyla organize ettiği “Telekom 2009 Spor Oyunları “ 9- 17 Mayıs 2009 tarihleri arasında Türk Telekom Genel Müdürlüğü sosyal tesislerinde yapıldı.

Şampiyonada 18 İl Müdürlüğü ile 6 Türk Telekom’a bağlı Şirket takımlarından olmak üzere toplam 538 sporcu mücadele etti. Futbol, Voleybol, Masatenisi ve Satranç branşlarında yapılan “Türk Telekom 2009” spor oyunlarında ilimiz adına mücadele eden Konya Telekom, Voleybol ve Satranç’ta takım halinde Türkiye ikinciliğini, Futbol ve Masa tenisinde ise 6. ncı oldu.
Türk Telekom Konya İl Müdür Yardımcısı Mustafa Parpar, konu hakkında yaptığı yazılı açıklamasında şu sözlere yer verdi “ Türk Telekom 2009 Spor Oyunlarında, Konya ekibi olarak Masa Tenisinde 20 takım içinde Takımımız 6, Futbolda ise 23 takım içinde takımız 6. oldu.  Satrançta ve Voleybolda takım olarak Türkiye  İkinciliğini alarak  Ankara da 2 kere kürsüye çıktılar. . Konya İl Müdürlüğümüz Ankara, İstanbul ve İzmir İl Müdürlükleri haricinde Kupa alan tek anadolu ili olmuştur. Her konuda olduğu gibi, Konya İl müdürlüğü  sporda da kendini ispat etmiş ve İstanbul Ankara gibi büyük illerin arasında  ön sıralarda yer almıştır. “dedi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri