Konya tat vermiyor

BAL 6. Grupta mücadele eden Konya temsilcileri aldıkları sonuçlarla taraftarlarını üzdü. Gençlerbirliği sahasında 1 puan alırken Sarayönü Belediyespor Nar deplasmanından 1 puanı zor kurtardı.
Deplasmanlı Futbol Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta geçtiğimiz hafta ilk galibiyetin alan merkez temsilcisi Konya Gençlerbirliği, dün de sahasında ağırladığı şampiyonluğun güçlü adaylarından Toroslar Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. İlk yarısı 0-0 sona eren maçın özellikle ikinci yarısı kıran kırana geçti. Karşılaşmanın gollerini konuk ekip adına 50. dakikada Gökhan atarken, temsilcimizin beraberlik sayısını 65. dakikada Ömer kaydetti. Kalan dakikalarda siyah-beyazlı takım galibiyet için yoğun bir baskı kurduysa da başka gol olmadı ve karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı. 
SARAYÖNÜ NAR’DAN 1 PUANI ZOR KURTARDI
Bu grupta mücadele eden ve zirveye en yakın Konya temsilcisi olarak göze çarpan Sarayönü Belediyespor ligin güçsüz ekiplerinden Narspor karşısında 1 puanı zor kurtardı. Karşılaşmanın ilk yarısını 3-1 geride tamamlayan yeşil-siyahlı ekip ikinci yarıda bulduğu iki gol ile karşılaşmadan 3-3’lük beraberlikle ayrıldı. Mücadele de ev sahibi ekibe bir  kırmızı kart çıktı. Sarayönü Belediyespor aldığı bu beraberlikle haftayı 1 puanla kapattı. 
DEMRE BELEDİYESPOR: 3 ÇATALHÖYÜK ÇUMRA: 0
Deplasmanlı Futbol Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta ikinci yarıya çok hızlı giren, ancak ilerleyen haftalarda kendini kaybetmeye başlayıp aşağılara doğru inen Çatalhöyük Çumra Belediyespor, dün de deplasmanda Demre Belediyespor’a yenilmekten kurtulamadı. Maç boyunca doğru dürüst pozisyon bulamayan ve defans yapmaya çalışan yeşil-kırmızılı takım 44. dakikada rakip oyuncu Eren’in 44. dakikada attığı golle soyunma odasına 1 -0 yenik gitti. İkinci yarı yapılan değişiklikler de fayda etmedi ve Demre Belediyespor 46. dakikada Haşim, 80. dakikada Hüseyin’in attığı gollerle sahadan 3-0 galip ayrılan takım oldu.
STAD: Şehit Muharrem Samur
HAKEMLER: Serkan Önal, Nazmi Ayan, Özcan Kılıçkeser
KONYA GENÇLERBİRLİĞİ: Emre, Taner, Mesut, Ömer, Çağdaş, Ebubekir, Ahmet, Emin, M.Tuğrul, Tİmur, Bayram
TOROSLAR BELEDİYESPOR: Halit, Mustafa, Erdem, Veli, Selman, Murat, Gökhan, Mehmet, Mahir, Memiş, Ahmet
GOLLER: Dk. 50 Gökhan (Toroslar Belediyespor), Dk. 65 Ömer (Konya Gençlerbirliği)
STAD: Kale Demre F.S
HAKEMLER: Akif Yavuz, Kadir Gönülaçar, Ersin Karademir
DEMRE BELEDİYESPOR: Selçuk, Abdullah, Eren (Alper), İsa, Berat, Hüseyin, Güzel, K.Hasan, Yılmaz, İbrahim (Anıl), Haşim (Timuçin)
ÇATALHÖYÜK ÇUMRA BELEDİYESPOR: Oğuzhan, M.Ali, Hasan, Doğuşkan, Aykut (Muzaffer Özcanlı) (Metin) , Ahmet, Yasin, Vahyettin, Muzaffer Öğür, Veysel, Sabit
GOLLER: Dk. 44 Eren, 46 Haşim, 80 Hüseyin
STAD: Gazi Stadyumu
HAKEMLER: Selçuk Uyuşkan, Altan Serkan Yılmaz, Ünal Kurt
NEVŞEHİR NARSPOR: Murat, Vural, İsmail, Ertürk, Hakan, Batdal, Metin, Yaşar, Kaya(Yasin), Cumali(Musa), Nihat
SARAYÖNÜ BELEDİYESPOR:  Erdi, Ali(Hakan), Nuri, Turan, Mustafa, Bahadır, A.Osman, Hüsamettin, Kemal(Feyzullah), Tayyar, Serkan( Aykut)
GOLLER: Dk 14  Metin, 33 Batdal,  38 Nihat (Nevşehir Narspor), Dk 36 Kemal, 60 Bahadır(pen), 78 (Hüsamettin)
KIRMIZI KART: Dk 87 Vural(Narspor) 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri