Konya Tarımda New Holland ürünlerini tanıttı

Türk Traktör, Konya Tarım Fuarı 2012de yeni yıldızlarını tanıttı. New Holland traktörleri yakıt tasarrufu, güç ve yüksek performansın yanı sıra modern tasarım sunuyor

14 Mart 2012, İstanbul- Türkiye modern tarımına yön veren Türk Traktör; güç, ekonomi ve modern görünüm sunan yeni New Holland modellerini, Konya Tarım 2012 Fuarı’nda tanıttı. Yeni tanıtılan ürünler arasında yer alan New Holland TD110D; 110 HP gücündeki 4 silindirli motoru, daha az yakıt tüketimi sağlayan donanımı ve ergonomik kabin tasarımı sunuyor. TCF Serisi, dar alanda maksimum hareket imkânı sunuyor. Sınıfının en sessiz kabinine sahip yeni T8 Serisi ise Tier 4 motoru ile çevreci ve düşük yakıt tüketimli bir performans sunuyor.

Yeni TD110D; yenilenen görünüm, daha fazla güç ve performans sunuyor. New Holland ailesinin en gözde üyelerinden olan TDD serisinin tüm modelleri Türk Traktör ARGE’si tarafından Ankara Türk Traktör Fabrikasında tasarlandı ve geliştirildi. Yeni nesil, gücünü ve dayanıklılığını kanıtlamış turbo-intercooler donanımlı Tier III emisyon değerlerine sahip motoru, kendine has transmisyon kutusu ve diğer aksamları Türk Traktör Fabrikasında üretiliyor ve montajı yapılıyor.

TDD serisine katılan yeni TD110D modeli 110 HP güç üretme yeteneğine sahip 4 silindirli Tier III emisyonlu motoru ve standart olarak sunulan turbo-intercooler donanımı sayesinde, daha az yakıt ile daha fazla güç ve performans sunuyor. Daha güçlü filtreleme imkânı sağlayan, servis sürelerini en aza indiren Spintube hava filtresi standart olarak sunuluyor.

TD110D Serisinde 12 ileri 12 geri vitese sahip bir transmisyon sistemi bulunmaktadır. Sıra sonu dönüşlerde daha hızlı ve kolay ileri-geri manevraları tercih edenler için debriyaja basılmasını gerektirmeyen Powershuttle Mekik Kolu opsiyonel olarak sunuluyor. Powershuttle donanımlı modellerde üstün kuyruk mili sistemi Servo Kuyruk Mili, kullanıcısına daha yumuşak ve rahat bir kuyruk mili kavraması sağlıyor. Yeni çizgilere sahip, ergonomik kabin ve kaporta tasarımıyla, sürücü konforu, ergonomisi ve fonksiyonellik ön planda tutularak uzun saatler aralıksız verimli çalışma ortamı sunuyor. Yeni kabin tasarımıyla birlikte yolcu koltuğu standart olarak sunuluyor.

Farklı beklentiler için farklı çözümler sunan yeni TCF Serisi New Holland TCF Serisi’nde 22 beygirden 66 beygire kadar, TC25F, TC30F ve TC70F modelleri olmak üzere 3 farklı model bulunuyor. TCF Serisi, dar ve alçak bağ ve bahçelerde çapalama ve ilaçlama işlemlerinden, seralarda taşıma işlemlerine, park ve bahçelerde çevre düzenlemelerine kadar tüm beklentilerinize en iyi şekilde cevap vermektedir. Yeni TCF serisinde ergonomik olarak tasarlanmış platform sayesinde operatör uzun süren işlerde bile, yorulmadan çalışabiliyor. Ayrıca ergonomik ve kolay ulaşılabilir olarak tasarlanmış kontrol kumandaları sayesinde, operatör için maksimum kontrol ve konfor sağlanıyor. TCF serisinde bulunan eşit tekerlek sistemi ve ağırlık merkezinin yere yakın olması sayesinde traktör ağırlığı ön ve arka kısma eşit bir şekilde dağıtıyor. Tier 4 motor ile daha düşük yakıt tüketimi sunan yeni New Holland T8 Serisi; sınıfının en sessizi New Holland T8 Serisi; 260 beygirden 340 beygire kadar,T8.300, T8.360 ve T8.390 modelleri olmak üzere 3 farklı model sunuyor. Tier 4 emisyon değeri ve birçok yeni teknolojiye sahip yeni T8 Serisi’nde, egzoz gazı emisyon değerleri daha uygun bir hale getirilerek daha çevreci motorlar elde edilmiş ve en önemlisi de yakıt tüketimi önemli ölçüde azaltıldı. T8 Serisi modern kaporta tasarımı, traktöre daha iyi hâkim olabilmek için geliştirilmiş ve birçok ödüle sahip yeni yönetim paneli, tam otomatik transmisyonu ve daha konforlu bir sürüş için standart olarak sunulan ön aks ve kabin süspansiyonu ile gelişmiş donanım özellikleri sunuyor. Yeni T8 Serisi aynı zamanda, 68 db ile sınıfındaki en sessiz kabine sahiptir. T8 Serisi, güçlendirilmiş hidrolik kolları sayesinde 10 bin 200 kilograma varan kaldırma kapasitesiyle her türlü ekipman için ideal bir seçenek sunuyor.

HABER MERKEZİ 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri