Konya takımları tur peşinde

Amatörler U14 Futbol Türkiye Şampiyonası grup eleme müsabakaları başladı. Şampiyonada Konya’yı Fenerspor ve Karakartallar temsil ediyor.

Türkiye U14 Türkiye şampiyonasında heyecan başladı.2013-2014 Sezonu U14 Türkiye Şampiyonası 63 ilden 106 takımın katılımıyla 16-19 Mayıs tarihlerinde 6'şar takımlı 17 grupta ve 16-18 Mayıstarihlerinde 4 takımlı 1 grupta olmak üzere toplam 18 grup merkezinde oynanacak.Müsabakalar İstanbul, Edirne, Yalova, Zonguldak, Kütahya, Eskişehir, Bilecik, Muğla, Denizli, Isparta, Adana, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Erzurum, Yozgat, Kastamonu, Tokat ve Giresun grup merkezlerinde yapılacak. U14 İkinci Kademe müsabakaları grup birincisi olan 18 takımın katılımıyla 4 grup merkezinde, final müsabakaları ise ikinci kademe grup birincisi olan 4 takımın katılımıyla tarafsız bir grup merkezinde oynanacak.

KONYA’YI FENERSPOR VE KARAKARTALLAR TEMSİL EDİYOR

Söz konusu şampiyonada Konya’yı Fenerspor ve Karakartallar temsil ediyor. Bu iki oynanan maçlar sonunda Konya şampiyonu olarak bu hakkı kazanmışlardı. İki temsilcimiz grup maçlarında ise Türkiye şampiyonluğu kovalayacak.Fenerspor Isparta’da gruptan çıkma mücadelesi verirken Karakartallaspor ise Adana’da  tur için rakipleriyle kapışacak.Fenerspor Isparta grubunda Antalya

Özer Gençlik, AntalyaTedaşspor,MuğlaMuğlaspor, DenizliYeşilköyspor, Eskişehir Demirspor takımları ile karşılaşacak.Karakartallar ise Adana’da  MersinÇift.KöyAdonis,NiğdeAzatlıspor

HatayŞirincespor, Osmaniye Kadirli İd.Yrd.,Aksaray68 Aksaray Belediyespor takımları ile grupta çıkma mücadelesi verecek. Konya Karakartallarspor final grubunu Selçuklu Belediyespor’u 2-0,Araplarspor’u 2-1,Fenerspor’u 3-1 yenerek lider tamamladı.Fenerspor ise Araplarspor’u 6-1, Selçuklu Belediyespor’u ise 6-0 yenerek grubu 2. sırada tamamladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri