Konya sporunun acı günü

Konyalı atletizm antrenörü İbrahim Tunç, Erzurum'da Atletiz Milli Takımı kampında geçirdiği kalp krizi sonucunda vefat etti.

Konyalı atletizm antrenörü İbrahim Tunç, Erzurum’da milli takım kampında geçirdiği kalp krizi sonucunda vefat etti. Henüz 44 yaşında olan Tunç’un vefat haberi Konya spor camiasında büyük üzüntü yaşattı. Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü’nde atletizm antrenörü olarak çalışan ve aynı zamanda Atletimz Milli Takımında görev yapan Tunç, Konya basketboluna da uzun yıllar kondisyoner olarak hizmet etti.

NAMAZ KILARKEN FENALAŞTI

Palandöken Dağı'ndaki bir otelde 2 aydır kamp yapan Atletizm Milli Takım Antrenörü İbrahim Tunç, bugün yapılan çalışmalar sonrası odasına çekildi. Namaz kıldığı sırada fenalaştı.İbrahim Tunç, yan odada kalan sporcularından duvara vurarak yardım istedi. Odaya gelen sporcular, antrenörlerinin terlediğini fark etti. İbrahim Tunç'u resepsiyona indiren sporcular, durumu otel yönetimine bildirdi. İbrahim Tunç, otele çağrılan ambulansla Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Yakutiye Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Burada doktorların yaptığı tüm müdahaleye karşın Konya Selçuk Üniversitesi Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölümü mezunu olan İbrahim Tunç kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Damar genişlemesi hastalığı olduğu öğrenilen ve kalp krizi geçirdiği belirtilen edilen genç antrenörün cenazesi otopsi için Erzurum Adli Tıp Grup Başkanlığı'na gönderildi. İbrahim Tunç'un ani ölümü sporcularını ve spor camiasını yasa boğdu. İbrahim Tunç'un çalıştırdığı sporcular Adli Tıp Kurumu önünde gözyaşlarına boğuldu.

Daha önce de kalp sorunu nedeniyle tedavi gördüğü öğrenilen evli 1 erkek çocuk babası İbrahim Tunç'un cenazesi bugün öğle namazını müteakip Hacı Fettah mezarlığına defnedilecek. defnedilmesi bekleniyor. Merhaba Gazetesi olarak merhum İbrahim Tunç’a Allah’tan rahmet, ailesi, yakınlarına ve sevenlerine sabırlar dileriz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri