Konya Selçuklu'ya yeni yatırım! Ruh Sağlığı Merkezi inşa edilecek

Konya'da belediyelerin yaptığı yatırımlara bir yenisi daha ekleniyor. Toplum Ruh Sağlığı Merkezi Selçuklu'da inşa edilecek.

Konya'daki merkez belediyelerin çeşitli yatırımları devam ediyor. Söz konusu yatırımlara bir yenisi daha eklendi. Konya'da Toplum Ruh Sağlığı Merkezi inşa edilecek. Selçuklu Belediye'si merkezin inşası için ihaleye çıktı. Selçuklu ilçesinde inşa edilecek binanın inşaat alanı 4 bin 693 metrekare olarak belirtildi. Yer tesliminden sonra 300 gün içinde binanın inşaatının tamamlanması bekleniyor.

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi, Konya İl Sağlık Müdürlüğü ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü iş birliğinde Yazır Mahallesine kazandırılacak olan Toplum Ruh Sağlığı Merkezi ve Sağlıklı Hayat Merkezi için protokol imza töreni gerçekleştirilmişti.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı daha önce yapmış olduğu açıklamada, “Selçuklumuza yeni bir sağlık hizmetini daha hem İl Sağlık Müdürlüğümüz hem de Çevre Şehircilik İklim Değişikliği İl Müdürlüğümüzle birlikte ortak protokol çerçevesinde şehrimize kazandırmış olacağız. Toplum Ruh Sağlığı Merkezi ve Sağlıklı Hayat Merkezi bizim için önemli bir proje. Selçuklu Belediyesi olarak özellikle üzerinde durduğumuz Aile Gelişim Merkezi Projemizin de inşallah bileşenlerini oluşturacak. Çünkü toplumumuzdaki her kesimden insanın yararlanabileceği, sağlık hizmetini alabileceği, belli alanlarda danışmanlık hizmetini alabileceği, belli alanlarda yine rehabilitasyon hizmetlerini alabileceği merkezlere özellikle ihtiyaç duyuyoruz. Bu manada biz toplumumuzun her kesimine erişmek tüm insanlarımıza hizmet verebilmek anlamında Aile Gelişim Merkezi Projesiyle birlikte hem okul dışı öğrenme ortamlarında hem Toplum Ruh Sağlığı Merkezlerinde hem Sağlıklı Hayat Merkezlerinde bütün insanlarımıza dokunmak istiyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri