Konya Şekerspor zirveyi seviyor

Süper Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, ligin 3. haftasında başkent deplasmanında Pursaklarspor ile karşı karşıya geldi.
Lige Adana Demirspor beraberliği ile başlayan ve ardından Eyüpspor’u evinde 4-0 gibi farklı bir skorla geçerek moral bulan Şekerspor, zorlu deplasmanda 5-0 galip ayrılmasını bildi. Karşılaşmaya fırtına gibi başlayan temsilcimiz arka arkaya düzenlediği ataklarla ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. Lig’in 3. haftasına 4 puanla 4. sırada giren yeşil-beyazlılar, aldığı bu galibiyetle, puanını 7’ye çıkarttı. Yeşil-beyazlı ekip 3 maçta topladığı 7 puan ve gol averajı ile liderlik koltuğuna oturdu.

Alınan skor ve oynanan oyundan son derece memnun olan Konya Torku Şekerspor’un teknik direktörü Mehmet Altıparmak, “Tüm oyuncularımı verdikleri mücadeleden dolayı kutluyor ve hepsini teker teker alınlarından öpüyorum. Muazzam bir maç çıkarıp, deplasmanda güçlü bir takımı farklı yenme başarısını gösterdiler. Kalecimden son oyuncuma kadar, her türlü tebriki hak ediyorlar. Tek üzüntüm sakatlıkların yaşanması. Barış’ın kaşı açıldı, Muhammet Reis’in kafası yarıldı ve son dakikalarda Süleyman ayağından sakatlandı. Konya’ya döndüğümüzde son durumlarını görme fırsatımız olacak. Artık Pursaklarspor maçı geride kalmıştır. Şimdi önümüzdeki Fethiyespor maçını düşünmek zorundayız. Bu maçın hazırlıklarına hemen başlayacağız. Hız kesmeden içeride ve dışarıda oynayacağımız tüm maçları kazanmak ve hedefimiz doğrultusunda kayıpsız ilerlemek istiyoruz. İyi bir hava yakaladık. Bu performansı sonuna kadar sürdürmek istiyoruz. Takımdaki arkadaşlık ortamı üst seviyede. Bu durum sahaya da yansıyınca istediğimiz sonuçları alıyoruz. Önümüzde Fethiyespor maçı var. Oyuncularıma ayaklarımızın yere basması gerektiğini söyledim. Lig uzun bir maraton. Artık önümüzde Fethiyespor maçı var. Rakibimizde lige iyi başlangıç yaptı. Gerekli hazırlıkları yaparak rakibimiz karşısına hazır bir şekilde çıkacağız ” dedi.

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grupta 3. hafta oynanan maçlarda alınan sonuçlar şu şekilde: Dardanelspor A.Ş.2-1 Tokatspor, Pursaklarspor A.Ş. 0-5 Konya Torku Şekerspor , Belediye Vanspor 1-1 Ş.Urfaspor, Tarsus İdman Yurdu 1-2 Sakaryaspor A.Ş., Türk Telekomspor 2-0 Kocaelispor, Fethiyespor 1-1 Pendikspor , Adana Demirspor 2-0 1461 Trabzon

Ofspor – Elazığspor, Eyüpspor- Balıkesirspor

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri