Konya Şekerspor, Tokatspor sınavında

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, Ligin ikinci yarısına bugün kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Tokatspor maçı ile başlıyor
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, Lig’in ikinci yarısına bugün kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Tokatspor maçı ile başlıyor. Recep Konuk Tesisleri’nde oynanacak olan karşılaşma saat 13.30da başlayacak. Lig’in alt sıralarından kurtulmak isteyen iki takımın mücadelesini Van bölgesi ulusal hakemlerinden İbrahim Halil İleri yönetecek. İleri’nin yardımcıları ise, Ömer Faruk Bakır ve Ali Etlikci. 4. hakem Kemal Mavi. Karşılaşmanın hakemi İleri, geçtiğimiz sezon 1-1 sona eren Elazığspor-Şekerspor maçında dördüncü hakem olarak görev yaptı. Ayrıca İleri, 2008 yılında 2-1 sona eren Beypazarı Şekerspor- Konya Şekerspor maçında yardımcı hakem olarak düdük çaldı. İleri temsilcimizin ilk kez bir maçında orta hakem olarak görev yapacak.
Konya Torku Şekerspor, ara transfer döneminde 14 oyuncu ile kadrosunu güçlendiren Tokatspor’u yenerek ikinci yarıya iyi bir giriş yapmak istiyor. Lig’in ilk yarısını 1-0’lık Gaziosmanpaşaspor galibiyeti ile 12. sırada tamamlayan temsilcimiz, aldığı bu sonucun ardından ilk yarıyı 18 puanda bitirdi. Yeşil-beyazlılar daha sonra Antalya Belek’te kampa girdi ve 3 hazırlık maçı oynadı. Oynadığı karşılaşmalarla göz dolduran Şekerspor, ara transfer döneminde ise 3 futbolcu ile sözleşme imzaladı.
Kadrosunu Bilal Aziz, Erkam ve kaleci Necati ile güçlendiren yeşil-beyazlı temsilcimizde transfer çalışmaları da sürüyor. Temsilcimiz bir sağ kanat oyuncusunu daha renklerine bağlayarak transferi bitirmenin hesaplarını yapıyor. Öte yandan ligin 16. haftası bugün oynanacak olan Konya Şekerspor-Tokatspor maçı dışında dün tamamlandı.
Konya Torku Şekerspor Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, ikinci yarı için iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyledi. Oynadıkları hazırlık maçlarında iyi bir performans ortaya koyduklarını ifade eden Çapanoğlu; “Ayrıca Türkiye Kupası maçında Fenerbahçe karşısında yenilmemize rağmen iyi bir futbol ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Bu durum gelecek adına hepimizi umutlandırdı. Kamp döneminde kenetlenme adına ve takıma yapılabilecek takviyeler adına iyi işler yaptığımızı düşünüyorum. İkinci yarıda ligin üst sıralarına doğru tırmanacağız. Ligi ilk 5’in içinde bitirmeyi hedefliyoruz. Bunun için bugün kendi evimizde oynayacağımız Tokat maçını kazanmak büyük önem taşıyor. İyi bir ekibiz ve kazanmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Taraftarlarımızın bize vereceği destek ile üç puana alan taraf olacağız. Onun için tüm Şekerspor camiasını ve Konyalı futbol severleri bu maçta yanımızda görmek istiyoruz” dedi.
BURAK TAŞPINAR
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri