Konya Şekerspor Ofspor karşısında

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta 2010-2011 sezonu bugün oynanacak karşılaşmalar ile sona erecek

Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor bugün son maçta Ofspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Of İlçe Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma 15.30’da başlayacak. Karşılaşmayı Antalya Bölgesi Üst Klasman hakemlerinden Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek. Öğretmenoğlu’nun yardımcılığını Şeref Basmacı ve Hanifi Vurucu yapacak. Maçın dördüncü hakemlik görevini ise Ahmet Eşref Sarı yapacak.

Sakat futbolcusu bulunmayan temsilcimizde 7 oyuncu kart cezalısı durumuna düştü. Bu oyuncular Ofspor maçında forma giyemeyecek. Çanakkale maçı öncesinde sınırda bulunan Erman Özcan, Gürsel Yaprakçı, İshak Çakmak, Muhammet Reis, Ömer Ali Şahiner ve Sedat Yeşilkaya gördükleri sarı kartlarla ligin son maçında yer almayacak. Play-Off maçları öncesinde önemli futbolcularının ceza sınırında olması nedeni ile sıkıntı yaşama ihtimali olan yeşil-beyazlılarda böylece Play-Off’a cezalı oyuncu götürme ihtimali azalmış oldu. Temsilcimizde son maça sadece Serdar Akdoğan sınırda giren isim oldu. Serdar, Ofspor maçında sarı kart gördüğü takdirde Play-Off maçında yerini alamayacak.  

Ligde normal sezon bugün oynanacak karşılaşmalar ile sona erecek. Kırmızı Grupta Elazığspor geçtiğimiz hafta aldığı Şanlıurfa galibiyeti ile şampiyonluğunu ilan ederek Bank Asya’ya yükselmeyi garantilemişti. Zirvenin ismini belli olduğu grupta küme düşen Dardenelspor’un ardından düşecek 2 takım daha bu maçlar sonunda belli olacak.  Grupta 6 takım küme düşme korkusu yaşıyor.  39 puanla 11. sırada bulunan Kocaelispor’ un altında yer alan tüm takımların küme düşme tehlikesi bulunuyor. Türk Telekomspor, Pursaklarspor, Ofspor, 1461 Trabzon,  Tarsus İdmanyurdu ve Belediye Vanspor son hafta oynanacak maçlarda kritik durumda bulunan ekipler.

Spor Toto 2. Lig’de Play-Off’lar öncesi normal sezon, beyaz ve kırmızı gruplarda bugün yapılacak 34. hafta maçlarıyla tamamlanacak. Tamamı saat 15.30’da başlayacak karşılaşmaların programı şöyle: Beyaz Grup: Mardinspor-İskenderun Demir Çelikspor (Mardin 21 Kasım) Bandırmaspor-Göztepe (Bandırma 17 Eylül) Beypazarı Şekerspor-Yeni Malatyaspor (Beypazarı İlçe-Seyircisiz) Körfezspor-BUGSAŞ Spor (İsmetpaşa) Adıyamanspor-Akçaabat Sebatspor (Adıyaman Atatürk) Çankırı Belediyespor-Alanyaspor (Çankırı Atatürk) Çorumspor-Bozüyükspor (Dr. Turhan Kılıççıoğlu) Gebzespor-Turgutluspor (Gebze İlçe-Seyircisiz) Hacettepe-Sarıyer (Cebeci İnönü)

Kırmızı Grup: Belediye Vanspor-Pursaklarspor (Van Atatürk) Dardanelspor-Balıkesirspor (Çanakkale 18 Mart) Eyüpspor-Fethiyespor (Darıca İlçe-Seyircisiz) Şanlıurfaspor-Tokatspor (Şanlıurfa GAP) Tarsus İdmanyurdu-Elazığspor (Tarsus Burhanettin Kocamaz) Türk Telekomspor-1461 Trabzon ((Türk Telekom) Ofspor-Konya Torku Şekerspor (Of İlçe) Adana Demirspor-Pendikspor (Adana 5 Ocak) Sakaryaspor-Kocaelispor (Sakarya Atatürk)

Kırmızı ve Beyaz grubun 2, 3, 4 ve 5. sıralarındaki takımlar Elazığspor ve Göztepe’nin ardından Bank Asya’ ya yükselen 3. takım olmak için mücadele verecekler. 8 takımın mücadele edeceği zorlu maçlar 15-22 Mayıs tarihleri arasında Antalya’da oynanacak. Kırmızı Grup’ta Şekerspor ile birlikte Play-Off maçlarına Eyüpspor, Sakaryaspor, Adana Demirspor katılacak. Beyaz Grup’tan ise Bandırmaspor, Bugsaşspor, Yeni Malatyaspor takımları katılacak. Bu gruptan gelecek son takım ise son hafta oynanacak karşılaşmalar sonrasında belli olacak. Beypazarı Şekerspor ile İskenderun Demir Çelikspor arasında 3 puanlık fark bulunuyor eki ekibin oynayacağı karşılaşmalar bu grupta Play-Off maçlarına katılacak son takımı belirleyecek.

Konya Torku Şekerspor’un Bank Asya’ya yükselmesi halinde Konyaspor’un da küme düşmesi ile birlikte Bank Asya’daki Konya takımı sayısı 2’ye yükselecek.  15 Mayıs Pazar günü başlayacak karşılaşmaların maç saatleri şu şekilde: Saat 17.00 1. çeyrek final karşılaşması, 20.30 2. çeyrek final karşılaşması 16 Mayıs Pazartesi: 17.00 3. çeyrek final karşılaşması, 20.30 4. çeyrek final karşılaşması 18 Mayıs Çarşamba: 19.00 Yarı final karşılaşması (Pazar gününün galipleri), 19 Mayıs Perşembe: 19.00 Yarı final karşılaşması (Pazartesi gününün galipleri) 22 Mayıs Pazar: 19.00 Final maçı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri