Konya Şekerspor kongreyi bekliyor

Spor Toto 2. Ligde mücadele eden ve geçtiğimiz sezonu orta sıralarda tamamlayan yeşil-beyazlı temsilimiz Konya Torku Şekerspor, yeni sezon hazırlıklarına başlamak için yapacağı olağan genel kurulunu

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden ve geçtiğimiz sezonu orta sıralarda tamamlayan yeşil-beyazlı temsilimiz Konya Torku Şekerspor, yeni sezon hazırlıklarına başlamak için yapacağı olağan genel kurulunu bekliyor. Yeşil-beyazlılar, geçtiğimiz hafta içinde yapmayı planladığı ancak salt çoğunluğu sağlayamayarak ertelediği kongresini 15 Haziran Cuma günü yapacak. Şekerspor’un çoğunluğu bakılmaksızın yapacağı kurulu yine aynı saatte ve Konya Şeker Fabrika Binası’nda gerçekleştirilecek. Şekerspor’un önümüzdeki sezon başarısı için mesai harcamaya hazırlanan Kulüp Başkanı Yavuz Erence’nin, yapılacak olan genel kurula tek liste ile girmesi ve göreve devam etmesi bekleniyor.

Şekerspor, gerçekleştirilecek kongrenin ardından iç ve dış transfer çalışmalarına hız verecek. Temsilcimizde mevcut bulunan 12 kişilik yönetim kurulu, 10 günlük zaman içerisinde rutin çalışmasına devam edecek. Ayrıca yeşil-beyazlılarda, yönetim kurulu üye sayısının 15 Haziran’da yapılacak kongrede çoğaltılması planlanıyor. 12 kişilik yönetim kurulu sayısının kaça çıkacağı ve kimlerin yönetime dahil edileceği ise önümüzdeki 15 günlük zaman zarfında belli olacak.

Yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde ilk sorununu teknik adam Mustafa Çapanoğlu ile yeniden anlaşarak çözen Şekerspor, ayın 15’inde yapılacak olan kongrenin ardından ilk önce görev dağılımını yapacak ve hemen ardından teknik adam Çapanoğlu ile bir araya gelerek yeni sezon transfer çalışmalarının startını verecek. Teknik Direktör Çapanoğlu ise önümüzdeki haftanın başında İstanbul’dan dönecek ve yönetim kurulu ile bir araya gelerek takımın geleceği ile ilgili çalışmalar yapacak. Çapanoğlu’nun, takımda kalmasını ve gitmesini istediği futbolcularla ilgili hazırlayacağı raporu ise önümüzdeki hafta içinde yeni yönetim kuruluna sunması bekleniyor.

Geçtiğimiz sezon istediğini bulamayan ve zirve yarışının uzağında kalarak ligi orta sıralarda tamamlayan yeşil-beyazlılarda belirlenecek hedef doğrultusunda transfer çalışmaları yapılacak. Yeşil-beyazlı ekipte dün 16 futbolcunun sözleşmesi sona erdi. 16 futbolcunun içerisinde 6 futbolcu da kiralık olarak bulunuyor. Devre arasında Beşiktaş’tan Erkan Reşmen, Fenerbahçe’den Hasan Erbey, Karşıyaka’dan kaleci Necati Yılmaz, Boluspor’dan Orhun Öztürk ve Orduspor’dan Sinan Turan Şekerspor’a kiralık olarak gelen isimler oldu. Fatih Sandallı ise Anadolu Üsküdar’dan sezon başında kiralanmıştı.

Yeşil-beyazlılarda 9 oyuncunun sözleşmesi sona erdi. Bu oyuncularla sözleşme yenilenmediği takdirde oyuncular bedelsiz serbest kalacak. Sözleşmesi biten oyuncuların isimleri şu şekilde: Akın Vardar, Ali Melih Özçelik, Bilal Aziz Özer, Eren Görür, Kemal Samet Özen, Mehmet Balban, Okan Koç, Tanju Yavuz, Özgür Çelik. Torku Şekerspor’da 13 oyuncunun sözleşmesi ise devam ediyor. Sözleşmesi devam eden oyuncuların isimleri ise şu şekilde: Ömer Ali Şahiner, Ahmet Önay, A. Sabri Fener, Can Demir Aktav, Ertan Koç, İshak Çakmak, Kenan Karışık, M. Cihat Kocatürk, Özhan Keskinkale, Rıdvan Sağlam, Uğur Bulut, Yusuf Akyel, Ümit Aydemir.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri