Konya Şekerspor göz doldurdu

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, ikinci yarı hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. Geçtiğimiz gün Hollanda 2. Lig takımlarından Volendam ile özel bir karşılaşma oynayan Şekerspor karşıl

Konya Torku Şekerspor, Antalya’daki ilk hazırlık maçında Hollanda 1. Ligi’nin güçlü takımlarından Volendam’ı adeta yerle bir etti. Maça Gürsel (Sabri), Anıl, Onur, Süleyman (Ahmet), Doğan (Burak), M. Balban, Ömer Ali, Yusuf, İshak (Oğuz), Cafercan, Murat Dilek (Erman) tertibiyle başlayan yeşil-beyazlılar, ilk yarıyı Cafercan ve Ömer Ali’nin attığı gollerle 2-0 önde kapattı. İkinci yarıya durgun başlayan temsilcimize karşı rakip takım attığı golle skoru 2-1’e getirse de, oyuna sonradan giren Erman attığı şık golle maçın sonucunu ilan etti. Ortaya koyduğu futbolla göz dolduran yeşil-beyazlılarda, yeni transferlerden Doğan ve Burak da bu maçta forma giydi.
Volendam maçı ile ilgili bir değerlendirme yapan yeşil-beyazlı takımın başarılı teknik direktörü Mehmet Altıparmak, “Tüm oyuncularımızı ortaya koydukları mücadele nedeniyle kutluyor, hepsini alınlarından öpüyorum. Hollanda’nın önde gelen ekiplerinden Volendam önünde oynadığımız futbol izleyenleri şaşkına çevirdi ve ‘Bu takım gerçekten 2. Lig takımı mı’ yorumlarına neden oldu. Konya Torku Şekerspor iyi yolda, kimse merak etmesin. Allah’ın izniyle Mayıs ayında hedeflediğimiz Bank Asya 1. Lig’de olacağız. Kamp çalışmalarımız mükemmel gidiyor, hiçbir sorun yok. Öncelikli hedefimiz, sahamızda oynayacağımız maçta Trabzonspor’u yenip kupada yolumuza devam etmek” dedi. Konya Torku Şekerspor’da hafif sakatlıkları bulunan Muhammet Reis ve Rıdvan ile yeni transferler Savaş ile Serdar Volendam karşısında forma giymedi.
Öte yandan geçtiğimiz gün resmen başlayan ara transfer döneminde birçok takımın yaklaşık 10 gündür takviyeler için çaba gösterdiği liglerde anlaşılan futbolcular bugünden itibaren imza atmaya başladı. Temsilcimiz Şekerspor’da takımdan gönderilen isimlerle birlikte yoğun bir tempoda transfer çalışmalarını sürdürürken anlaşmaya varılar futbolcular dünden itibaren kendilerini yeşil-beyazlı renklere bağlamaya başladı.
Yeşil-beyazlı ekipte Belediye Vanspor’dan forvet Serdar, Boluspor’un sol kanat oyuncusu Doğan Altınkaya ve Bozüyükspor’dan Hüseyin Burak Erin, ve son alınan stoper Savaş Bahadır bugün resmi sözleşmeye imza attılar. Ayrıca Şekerspor yapacağı nokta transferleri 11 Ocak’ta Trabzonspor ile oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası maçı öncesinde bitirmenin hesaplarını yapıyor. Lig ve kupa maçı öncesinde hazır duruma gelmek için büyük çaba sarf eden yeşil-beyazlılarda, biri Bank Asya Ligi bir diğeri ise ikinci ligde mücadele eden iki sağ kanat oyuncusu ve yaklaşık bir haftadır renklere bağlanılması için çaba gösterilen kaliteli bir forvetin renklere bağlanılması bekleniyor. Kulüpleri ile küçük pürüzleri bulunan ve bunları çözmesi beklenilen futbolcuların, imza atması ve kamp programına dahil edilmesi bekleniyor. Transferleri kesinlik kazanan isimlerin önümüzdeki günlerde kamuoyuna duyurulacağı gelen haberler arasında.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri