Konya Şekerspor Elazığ seferinde

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekersporda Elazığ seferi bugün başlıyor
Dün yaptığı antrenmanla çalışmalarına son noktayı koyan yeşil-beyazlılar, bugün sabah Futbol Şube Sorumlusu Semih Namal kafile başkanlığında karayolu ile Ankara’ya gidecek. Oradan hava yolu ile Elazığ’a geçecek olan Şekerspor, The Marathon Hotel’de konaklayacak. Burada yapacağı ter idmanı ile kampa girecek olan Şekerspor maç saatini beklemeye başlayacak.
Yeşil-beyazlı ekip soğuk havaya ve kar yağışına rağmen zorlu maçın hazırlıklarını hırslı bir şekilde sürdürdü ve geçtiğimiz gün yaptığı çalışma ile antrenmanlarını tamamladı. Bugün Elazığ’a mutlak galibiyet parolası ile gidecek olan Şekerspor’da 1461 Trabzon maçında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Ömer Ali Şahiner ve yine bu maçta kasığından sakatlanan Mehmet Balban Elazığ maçında forma şansı bulamayacak.
Öte yandan zorlu karşılaşma öncesinde yeşil-beyazlılarda Ömer Ali ve Onur ve Serdar sarı kart sınırında bulunuyor. Ömer Ali cezası nedeni ile maç kadrosunda yer almazken Onur ve Serdar, Elazığ maçında kart gördükleri takdirde ligin 27. haftasında Konya’da oynanacak olan Tokatspor maçında forma giyemeyecekler.  
Elazığ’a mutlak puan almak için giden yeşil-beyazlılar, evine galibiyetle dönmenin hesaplarını yapıyor. Yeşil-beyazlılar, bir diğer taraftan da ikinci yarıda teknik adam Kadir Özcan ile yakaladığı galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Sezonun ilk maçında Recep Konuk Tesislerinde oynanan mücadelede taraflar yenişememiş ve karşılaşma 1-1 sona ermişti. Bu karşılaşma sonunda 1 puan Şekerspor zirvedeki yerini de korumuştu. Yeşil-beyazlı ekip bu defa rakibini yenerek zirveyi devralmak istiyor.
Zorlu karşılaşma öncesinde Elazığspor 53 puanla ligin zirvesinde yer alırken, ortaya koyduğu performansla göz dolduran Şekerspor ise 51 puanla ikinci sırada yer alıyor. Şampiyonluk için sezon başından bu yana amansız bir yarış içerisinde olan Konya Torku Şekerspor ile Elazığspor arasında Elazığ’da oynanacak olan maçı kazanan taraf bir adım öne geçecek. Öte yandan gurubun 25. haftası birbirinden zorlu karşılaşmalara sahne olacak. Zorlu haftanın maç programı ise şöyle: Elazığspor-Konya Torku Şekerspor, Tarsus İdman Yurdu-Adana Demirspor, 1461 Trabzon-Balıkesirspor, Kocaelispor-Fethiyespor, Sakaryaspor-Pursaklarspor, Ş.Urfaspor-Eyüpspor, Türk Telekomspor-Ofspor, Tokatspor-Pendikspor, Dardanelspor-Belediye Vanspor.
Torku Şekerspor’un tecrübeli teknik direktörü Kadir Özcan takımda olumlu bir havanın olduğunu ve yakaladıkları zirve fırsatını değerlendirmek istediklerini söyledi. Özcan “Elazığspor maçını elbette kazanmak istiyoruz. Kazanamasak bile, yenilmeden evimize dönmeyi de avantaj sayıyorum. Konya Torku Şekerspor, bu sezon inşallah mutlu sona ulaşacak. Yaptığımız idmanlarda futbolcularımın gözlerinde bu ışığı görüyor, daha çok umutlanıyorum. Şu ana kadar üst üste aldığımız galibiyetlerin tesadüf olmadığını, Elazığspor maçında göstereceğiz. Hiçbir rakipten çekinmiyoruz, Elazığspor’un lider olması da bizi ilgilendirmiyor ve etkilemiyor. Diğer rakipler neyse, Elazığspor da o. Maçın başında sonuna kadar dikkatli oynayarak, istediğimizi elde edip Konya’ya döneceğiz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri