Konya Şekerspor dört köşe

Sarıyer’i hükmen 3-0, Denizli Belediyespor’u da deplasmanda 1-0 mağlup eden Şekerspor’da moraller yerine geldi.
Yeşil-beyazlılar şiddetli rüzgara karşı oynanan maçta alınan galibiyet ve sonrasında gelen liderliğin coşkusunu yaşıyor. 2. Klasman Grubu’nda liderlik mücadelesi veren Konya Şekerspor’da büyük sevinç.. İlk etap maçlarında istenen performansı yakalayamayan ve Yükselme Grubu maçlarına katılma şansını yitiren yeşil-beyazlılar, play-offlara katılma hedefiyle başladığı Klasman Grubu’nun 4. haftası sonrasında liderlik koltuğuna oturmanın keyfini yaşıyor. Geçtiğimiz hafta sahasında Sarıyer’e 2-0 yenilmesine karşın, konuk takımın bu maçta cezalı oyuncu oynatması nedeniyle federasyon kararıyla bu maçı 3-0 hükmen kazanan Şekerspor, Denizli deplasmanına moralli çıkmıştı.
PENALTIYLA GELEN GOL SEVİNDİRDİ
Deplasmanda oynanan maçta düşme hattından kurtulma isteyen Denizli Belediyespor karşısında kötü hava koşullarıyla da mücadele veren Şekerspor, 3 puana çok zor ulaştı. Şiddetli rüzgar altında oynanan maçta iki takımda oyun kurmakta zorlanırken, maçı takip eden az sayıdaki futbolsever uzatma dakikalarına kadar olan bölümde gol göremedi. Maçın son bölümünde baskısını arttıran ve uzatma dakikalarında Cafercan’ın düşürülmesi sonucu penaltı kazanan yeşil-beyazlılar, takımına penaltı kazandıran Cafercan’ın penaltı atışını golle sonuçlandırmasıyla 3 puana uzanan taraf oldu.
BATI: DAHA İYİ OLACAĞIZ
Kazandığı 3 puanla birlikte, haftaya lider giren Turgutluspor’un maç yapmadan geçirmesini değerlendiren yeşil-beyazlı ekibimiz, maç fazlasıyla liderlik koltuğuna da oturmayı bildi. Konya Şekerspor Basın Sözcüsü Necati Batı, grupta düşmeme mücadelesi veren rakipleri karşısında çok değerli bir galibiyete imza attıklarını belirterek, “Kupadan sonra gerçek performansımızı sahaya bir türlü yansıtamıyorduk. Özellikle Sarıyer ve Denizli belediyespor maçlarından kazandığımız 6 puan toparlanmamız için bize katkı sağlayacak. Konya Şekerspor olarak liderlik koltuğuna oturmanın sevincini yaşıyoruz. Hedefimiz lider olarak grubu tamamlayıp, play-offlardan Bank Asya 1. Ligi vizesi almak” dedi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri