Konya Şekerspor Bugsaş virajında

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, bugün deplasmanda Bugsaşspor ile karşı karşıya geliyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, bugün deplasmanda Bugsaşspor ile karşı karşıya geliyor. Yenikent Asaş Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 15.00’de başlayacak. Karşılaşmayı İzmir bölgesi ulusal hakemlerinden Özgün Sepin yönetecek. Sepin’in yardımcılığını Sebahattin Ayvazoğlugil ve İbrahim Bozbey yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Muhsin Çayan.

 

Evine istediğini alarak dönmenin hesaplarını yapan yeşil-beyazlılarda, Ömer Ali Şahiner geçtiğimiz gün kadro dışı bırakıldı. Alınan bilgilere göre genç yetenek Ömer Ali ile yeşil-beyazlı yönetim kurulu sözleşme yenilemek istedi. Ömer Ali’nin buna yanaşmaması ile birlikte genç isin kadro dışı bırakıldı. Ayrıca yeşil-beyazlılarda sakatlığı devam eden Okan Koç dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Tecrübeli futbolcu Koç, lig başlamadan önce sakatlanmış ve adalesinde yırtık tespit edilmişti. Koç geride kalan iki haftada forma şansı bulamadı.

 

Yeşil-beyazlı temsilcimiz Şekerspor’un Bugsaş önünde vereceği zorlu sınava Akın, Kerem Can, Tanju, İlkay, Ertan, Murat, Seçkin Bektaş, Özgür, Sinan, Erkan ve İshak 11’i ile çıkması bekleniyor. Bugsaş’ın muhtemel 11’i ise şöyle: Bekir, Erman, Mustafa Er, Abdullah, Selçuk, Necdet, Yaşar, Ahmet, Mehmet Atik, Ali, Şener:

 

Ayrıca Spor Toto 2. Lig’e 3. hafta maçları bugün oynanacak. Her iki grupta da tamamı saat 15.00’de oynanacak olan 3. hafta maçlarının programı şöyle: Beyaz Grup: Şanlıurfaspor-Balıkesirspor Şanlıurfa GAP Arena Çorumspor-Yeni Malatyaspor Dr. Turhan Kılıççıoğlu Turgutluspor-Gaziosmanpaşaspor Turgutlu 7 Eylül Pendikspor-Ofspor Pendik Bozüyükspor-Tokatspor Bozüyük Tepecikspor-Diyarbakırspor Tepecik Belediye İskenderun Demir Çelikspor-Altay İskenderun 5 Temmuz BUGSAŞ Spor-Konya Torku Şekerspor Yenikent ASAŞ. KırmızıGrup: Kırklarelispor-Beypazarı Şekerspor Kırklareli Atatürk Alanyaspor-Fethiyespor Alanya Oba Mardinspor-Adıyamanspor Mardin 21 Kasım Altınordu-Körfezspor Buca Bandırmaspor-Çankırıspor İnegöl Eyüpspor-Adana Demirspor Gaziosmanpaşa-Seyircisiz Ünyespor-Denizli Belediyespor Ünye Kızılcahamamspor-Sarıyer Kızılcahamam.

 

Konya Torku Şekerspor Teknik Direkötürü Metin Altınay, Metin Altınay, “Daha önce söylediğim gibi, biz her maçı ayrı ayrı düşünüyoruz. Bugasş maçı da bunlardan sadece birisi. Tüm maçlarımıza galibiyet için çıktığımız, zaten bilinen bir durum. Yeni oyuncularımızın çok çabuk uyum sağlaması ise ben dahil, tüm camiayı sevindiriyor. Pendikspor karşısında özellikle son bölümlerde ortaya koyduğumuz futbolun bir benzerini oynayabilirsek, Bugsaşspor maçını kazanabiliriz. Ayrıca takımda Okan Koç’un dışında sakat oyuncu bulunmaması da önemli. Bugsaşspor maçında daha önce forma giymeyen bazı oyuncularıma şans verebilirim. Oyuncularımın hepsi her maça hazırlıklı olmalı diye düşünüyorum. İnşallah Konya’ya sevindirici haberlerle döneceğiz” açıklaması yaptı.

 

MERHABA

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri