Konya Şekerspor 44 puanla bitirdi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, 2011-2012 futbol sezonuna geçtiğimiz hafta sonu Tokatspor ile deplasmanda oynadığı maçla son verdi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, 2011-2012 futbol sezonuna geçtiğimiz hafta sonu Tokatspor ile deplasmanda oynadığı maçla son verdi. Yeşil-beyazlılar, lige tutunmanın mücadelesini veren Tokatspor’a deplasmanında 1-0 mağlup oldu. Konya Şekerspor aldığı bu yenilgi ile ligi 44 puanla 10. sırada tamamladı. Tokatspor ise ligde kalma umutlarını aldığı galibiyetle son haftaya taşıdı.

DÜŞECEK SON TAKIM 34. HAFTADA BELLİ OLACAK

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta 31. hafta maçları tamamlandı. Sezonun bitimine 1 hafta kala grupta şampiyonluğunu ilan eden Şanlıurfaspor, TFF 1. Lig’e yükseldi. Öte yandan Çorumspor ve Kocaelispor’un ligden düşmesi kesinleşirken, düşecek son takım gelecek hafta belli olacak. Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’un 33. haftasında alınan sonuçlar ve 34. haftanın programı ise şöyle:  Tokatspor 1-0 Konya Torku Şekerspor Gaziosmanpaşa 4-2 Ofspor Diyarbakırspor 1-1 Pendikspor Balıkesirspor 0-0 Bugsaş Spor Yeni Malatyaspor 4-1 Bozüyükspor Altay 1-1 Turgutluspor Kocaelispor 3-2 Tepecikspor İskenderun Demir Çelikspor 0-2 Şanlıurfaspor 34. Hafta maçları: Çorumspor-İskenderun Demir Çelikspor Şanlıurfaspor-Kocaelispor Tepecikspor-Altay Turgutluspor-Yeni Malatyaspor Bozüyükspor-Balıkesirspor Bugsaş Spor-Diyarbakırspor Pendikspor-Gaziosmanpaşa Ofspor-Tokatspor.

ŞANLIURFASPOR, 1. LİG’E YÜKSELDİ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta İskenderun Demirçelikspor’u 2-0 mağlup ederek, sezonun bitimine 1 hafta kala grupta şampiyonluğunu ilan eden Şanlıurfaspor’un, TFF 1. Lig’e yükselmesi kentte sevinçle karşılandı. Haftaya en yakın takipçisi Balıkesirspor’un 3 puan önünde giren sarı-yeşilli ekip, İskenderunspor galibiyeti ve Balıkesirspor’un, Bugsaşspor ile golsüz berabere kalması üzerine puanını 72’ye yükseltti. Ligin son haftasına takipçisi Balıkesirspor’un 5 puan önünde girecek olan “Ceylanlar” son hafta, ligden düşmesi kesinleşen Kocelispor ile yapacağı maça prestij için çıkacak. 43 yıllık lig kariyerinin en başarılı sezonunu geçiren Şanlıurfaspor’un şampiyonluğunu 1 hafta erken ilan etmesi camiayı da mutlu etti.

SPOR SERVİSİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri