Konya Şeker’e nazar değdi

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup lideri Konya Torku Şekerspor’a nazar değdi. Lige fırtına gibi başlayan yeşil-beyazlı ekip son haftalarda şanssız sonuçlar almakla kalmıyor.
 Yeşil-beyazlıların sakatlıklarla da başı dertte. Şekerspor’da Bursaspor’dan alınan ve transferin son günü kadroya dahil edilen Gökhan Vuran sakatlanarak sezonu kapatırken,  Zafer Biryol ise İstanbul’dan dönmedi. Sarı kart cezası biten İshak’ın durumuna sevinen yeşil-beyazlılar, bu kez de transferin son günü Bursaspor’dan alınan gurbetçi oyuncu Gökhan Vuran’ın sakatlanması ve sezonu kapatmasıyla sarsıldı.
Gökhan’ın dışında tedavi için İstanbul’a giden Zafer Biryol’un da henüz dönmediği, bu oyuncunun Kayseri Erciyesspor ve Tokatspor maçı kadrosuna alınmayacağı öğrenildi. Milli takımda bulunan Ömer Ali Şahiner’in ise henüz dönmediği, bu oyuncunun da büyük olasılıkla kupa maçının kadrosunda olmayacağı ifade edildi.
Konya Torku Şekerspor İkinci Başkanı Dede Ülker, “Son haftalarda üst üste oynanan maçlar, öyle sanıyorum futbolcularımızı biraz yordu. Tüm olumsuz şartlara rağmen, lig de liderliğimizi koruyoruz. Kupada da yolumuza devam edeceğiz. Kayseri Erciyesspor’la oynayacağımız kupa maçıyla birlikte tekrar çıkış yakalayacağımıza inanıyorum. Rakibin gücü önemli değil, çünkü biz de en az onlar kadar güçlüyüz. Geçtiğimiz sezon kupada elde ettiğimiz başarının daha üzerine çıkmak ve bir kez daha tüm Türkiye’ye adımızı duyurmak istiyoruz. Bir iki önemli eksiğimiz var ama onların yerine oynayacak oyuncularımız arkadaşlarını aratmayacaktır” diye konuştu.
Konya Torku Şekerspor, dün sabah ve akşam çift idman yaparak geçirdi. Yeşil-beyazlılar, bugün ve yarın da tek idman yaparak hazırlıklarını tamamlayacak. Temsilcimiz Salı sabahı takım otobüsüyle Kayseri’ye giderek, burada City One Otel’de konaklayacak. Maç sonu Sivas’a gidecek olan Konya Torku Şekerspor, Sivas 4 Eylül Otel’de kampa girerek, Tokatspor maçı hazırlıklarına Sivas’ta devam edecek.
Elazığspor önünde kaybettiği iki puana üzülen yeşil-beyazlılarda kupa sınavı öncesinde önemli bir eksik bulunmuyor. Elazığ maçında sarı kart cezasını tamamlayan İshak Çakmak ve hafif sakatlığı bulunan Bahadır Sekizkardeş, teknik heyetin görev vermesi halinde Erciyes karşısında forma şansı bulabilecek. U 19 Mili Takımı’nda bulunan Ömer Ali’nin ise kupa maçı öncesinde takıma katılması bekleniyor. Ayrıca yeşil-beyazlıların başarılı futbolcularından Süleyman Varlık sarı kart sınırında bulunuyor.
Konya Torku Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak ise kupada başarılı bir sonuç almak için Erciyes karşısına çıkacaklarını söyledi. Zorlu Tokat maçı öncesinde alacakları sonuçla moral bulmayı hedeflediklerini ifade eden Altıparmak; “Son iki haftada yaşadığımız puan kayıplarını bir kenara bırakarak kupa maçında moral bulmayı hedefliyoruz. Ayrıca ligin 10. haftasında Tokat deplasmanında şampiyonluk yolunda önemli sınavlardan birine daha çıkacağız. Bu maç öncesinde Bank Asya Ligi’nin kaliteli ekiplerinden Erciyes karşısında tur atlamak istiyoruz. Kaliteli bir ekibiz ve bunu başaracak gücümüz var. Her iki kulvarda da mücadele edecek yeterli bir kadroya sahibiz. Deplasmanda oynayacağımız Kayseri Erciyes ve Tokat maçlarını kazanarak Konya’ya moralli dönmek ve yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz” dedi

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri