Konya Şeker’de erken kurul iddiası!

Konya Pancar Ekiciler Kooperatifinde Mali Genel Kurulun seçimli genel kurula dönüştüreceği iddia ediliyor. Başkan adaylığı için kulislerde çok sayıda ismin adı geçiyor. Eski belediye başkanları ve milletvekillerinin bile ismi adaylık için konuşuluyor

Başkanlık seçimlerine resmi olarak yaklaşık bir yılın kaldığı, Konya Pancar Ekiciler Kooperatifinde Başkan Ramazan Erkoyuncu’nun bu sene yapılacak olan Mali Genel Kurulu, bir Seçimli Genel Kurula iddialar arasında. Yönetim Kurulunun Seçimli Genel Kurulu, Mali Genel Kurula dönüştürme yetkisinin olduğunu kaydedildi. Ziraat Mühendisi Arslan Üstündağ, Konya Pancar Ekiciler Kooperatifi Başkanlığı için adaylığını duyurdu.

İKİ İLÇENİN REKABETİ YAŞANACAK

Bünyesinde 49 fabrika ve 2 büyük termik santral bulunan Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Türk ekonomisinin önemli lokomotiflerinden birisi. Önceki yıllarda genel kurullarda tek aday ya da iki aday çıkıyordu. Önümüzdeki süreçte Konya Pancar Ekicileri Kooperatifin Başkanlık seçimi oldukça fazla gündemde yer alacak gibi görünüyor. Şu anda çok sayıda adayın ismi kulislerde konuşuluyor. En fazla adayın Çumra bölgesinden çıkacağı iddia ediliyor. Cihanbeyli bölgesinden de çok sayıda adayın ismi adaylık geçiyor. Seçimlerin Çumra ve Cihanbeyli rekabetine dönüşeceği kaydediliyor.

ADAYLIK İÇİN İSMİ GEÇENLER

İKonya Pancar Ekiciler Kooperatifinin Başkanlığı için aday olacağı yönünde kulislerde konuşulan isimler belli oldu. Eski PANKOBİRLİK Başkanı Recep Konuk’un da aday olacağı konuşuluyor. Diğer adayların isimleri şu şekilde: Mevcut Ramazan Erkoyuncu, Ziraat Mühendisi Arslan Üstündağ, eski Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, Av. Ömer Şahin, eski Çumra Belediye Başkanı Yusuf Erdem, BBP Çumra Belediye Başkan Adayı Fatih Öksüz, Esnaf Ali Turan.

MUSTAFA ÜNÜVAR

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri