Konya Şeker hakemlerden şikayetçi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, Ligin 20. haftasında Bugsaşspor ile kendi saha ve seyircisi önünde 1-1 berabere kaldı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, Lig’in 20. haftasında Bugsaşspor ile kendi saha ve seyircisi önünde 1-1 berabere kaldı. İkinci yarıya Ofspor yenilgisi ile başlayan ardından Pendik ise berabere kalan yeşil-beyazlılar taraftarlarının önüne mutlak üç puan parolası ile çıktığı maçta bu kez karşılaşmanın orta hakemi Ali Karatutlu’ya takıldı. Yeşil-beyazlılar aldığı bu sonuçla puanını 23 yaptı ve ligin 12. sırasına geriledi.

Ayrıca ligin 20. haftası birbirinden zorlu maçlara sahne oldu. Haftaya lider giren Şanlıurfaspor, Balıkesirspor’a 3-1 mağlup olarak zirveyi devretti. Ligin yeni lideri Tokatspor’u 1-0 mağlup eden Bozhüyükspor oldu. Bozhüyük puanını 42’ye çıkartırken Şanlıurfaspor 40 puanda kaldı. Urfa temsilcisini koltuğundan indirmeyi başaran Balıkesirspor ise 39 puanla 3. sırada yer aldı ve zirve yarışını yeniden şekillendirdi.

Şekerspor’un sahasında Bugsaş Spor’u konuk ettiği karşılaşmada hakem Ali Karatutlu’nun kararları saha içindeki yeşil beyazlı oyuncuları çıldırttı. Karşılaşmanın ilk yarısında Aydın ile girdiği pozisyon sonrası İlkay’ı kırmızı kartla oyun dışı bırakan Karatutlu, ikinci yarıda da Fatih’e kırmızı kart gösterince Konya Torku Şekerspor sahada 9 kişi kaldı. Oyun genelinde gösterdiği takdir haklarıyla adeta Şekerspor’u katleden Karatutlu’ya maç sonunda da büyük tepki vardı. Yeşil beyazlı yöneticiler hakemin kararlarına maç sonunda da büyük itirazlar gösterdiler.

ÇAPANOĞLU: OYUN DÜZENİMİZ BOZULDU

Konya Torku Şekerspor’da Teknik Direktör Mustafa Çapanoğlu oldukça zor bir maçtan beraberlikle ayrıldıklarına dikkat çekerek başladığı konuşmasına şu sözlerle devam etti, “Kazanama adına hafta boyunca gerçekten zorlu şartlar altında iyi bir çalışma gerçekleştirdik. İlkay’ın kırmızı kart görmesi ile oyun düzenimiz bozuldu. Sonraki süreçte golü bulmamıza rağmen bunu uzun süre koruyamadık ve rakip beraberliği yakaladı. Ardından da ikinci bir kırmızı kart gelince beraberliği korumak adına çalışmaya başladık. Bunu başardık ancak sahamızda 2 puan kaybetmiş olduk. Sonuç nedeniyle üzgünüz”

TÜRKMEN: 2 PUAN KAYBETTİK

Bugsaş Spor Yardımcı Antrenörü Tayfun Türkmen maç sonunda şu şekilde konuştu, “Konya Torku Şekerspor deplasmanına gelirken öncelikli hedefimiz elbette ki 1 puandı. Ancak maç bizi öyle bir noktaya getirdi ki karşılaşmadan mutlak surette galip ayrılmalıydık. Geriye düştüğümüz maçta beraberliği sağladık ancak sonrasın da galibiyeti getirecek golü bulamadık. 2 puan kaybettik ve bunu telafi etmeliyiz. Şekersporlu ve kendi oyuncularımızı bu zor zeminde ettikleri mücadele için kutluyorum.”

ORHUN: HEYECANLI BİR MAÇTI

Yeşil beyazlı Orhun Öztürk maç sonu açıklamasında sahada ellerinden geleni yaptıklarını söyleyerek, “ilk defa sahaya çıktım benim  için çok heyecanlı bir karşılaşmaydı. Sahada 9 kişi kalmamıza rağmen tüm takım arkadaşlarım ellerinden geleni yaptılar. Daha farklı olmasını isterdik ancak sahadan 1 puan ile ayrıldık. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız.”

BURAK TAŞPINAR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri