Konya şehri takımını yalnız bırakma 

Bu sezon büyük başarı göstererek Şampiyonlar Ligi’ne gitme hedefine çok yaklaşan Konyaspor zorlu Kasımpaşa maçında taraftarını yanında görmek istiyor. Yeşil-beyazlı camia cuma günü oynayacağı maçta tribünleri dolu görmek istiyor 

Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu’nun 26. hafta maçında sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Konyaspor yakaladığı tarihi başarıyı  Şampiyonlar Ligi elemelerine giderek taçlandırmak istiyor. Yeşil-beyazlı camia kalan zorlu haftalarda taraftar desteğini daha çok görmek istiyor. Trabzonspor karşısında aldığı yenilgi ile zirve şansını zora sokan Anadolu Kartalı sıralamadaki yerini koruyarak sezon sonunda hedefine ulaşmanın hesaplarını yapıyor. Konyaspor camiası bu zorlu yolda taraftar desteğine daha çok ihtiyaç duyuyor. Futbolcular, teknik ekip ve yönetim cuma günü oynayacağı Kasımpaşa  maçında tribünleri dolu görmek istiyor.

TARAFTARI İLE KAZANMAK İSTİYOR 

Konyaspor, bu sezon iç sahada müthiş bir performansa imza attı.Yeşil-beyazlı ekip kazandığı puanların büyük bölümünü seyircisi önünde elde etti. Sahasında etkili bir performans ortaya koyan Anadolu Kartalı, bu sezon Konya Büyükşehir Stadı’nda 13 kez rakiplerini konuk etti.

Bu maçlarda 9 galibiyet elde eden yeşil-beyazlılar, 3 beraberlik aldı ve 1 kez yenilgi yaşayarak  30 puan topladı. Rakiplerine 19 gol atan Konyaspor, kalesinde ise 7 gol gördü.

Kendi sahasında tek yenilgisini Sivasspor karşısında 1-0’lık skorla alan Konyaspor’un en büyük kozu stadı ve taraftarları olacak. Zirve yarışını sürdürerek tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi’ne katılmayı arzulayan yeşil-beyazlılar, Kasımpaşa karşısında da etkili performansını devam ettirerek sahadan 3 puanla ayrılmak istiyor.

YEŞİL-TRİBÜN PROJESİ DEVAM EDİYOR 

 Konyaspor'un, 'Çevre, geleceğe Mirastır!' düsturuyla hayata geçirdiği ve her kesimden beğeni toplayan Yeşil Tribün Projesi, Kasımpaşa maçında devam edecek.

Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, “ Stadyumumuzun Güney Üst C bloğunda yer alacak Yeşil Tribün, 18 Şubat Cuma günü oynayacağımız Kasımpaşa maçında taraftarımıza ev sahipliği yapacak. Projeye katılmak isteyenlerin, 5 adet plastik ya da cam atık şişeyi Stadyum Passolig Gişesi yanına kurulan çevre standına bırakmaları gerekiyor. Atık şişeleri teslim edenler, stand görevlisinden alacakları makbuz ile maç biletini yükletebilecek. Maçı Yeşil Tribün'de izlemek isteyenler, 16 ve 17 Şubat günleri saat 10 ile 16 arasında 5 adet pet ya da cam şişeyi teslim etmeleri zorunludur.

FERHAT TÜRKOĞLU 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri