Konya Şehir Hastanesi bu konuda sınıfta kaldı 

Saydam, Cumhurbaşkanı Erdoğan’nın konuşmasını hatırlatarak, “Konya Şehir Hastanesi’nin açılışı üzerinden 2 yıl geçti. Dikilen ağaçlar dışında bir gelişme yok. Çevre bakımsız. Bu konularda kimsenin konuşmaya mecali yok” dedi 

Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, 2 yıl önce inşaatı tamamlanan ve açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyib Erdoğan tarafından yapılan Konya Şehir Hastanesi’nin çevre düzenlemesi hakkında sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu. 

Saydam, Erdoğan’ın açılışta ‘Peyzaj ve çevre düzenlemesinde eksiğimiz var. Bunu acilen giderelim. Bir sonraki gelişimizde tamamlanmış olsun’ ifadelerini hatırlatarak, “26 Kasım'da. Cumhurbaşkanı Konya'yı ziyaret edecekmiş. Cumhurbaşkanının Konya Şehir Hastanesi'nin açılışında yaptığı bir konuşma var. Sanırım o konuşma üzerinden Konya'ya bu 3. gelişi olacak. Cumhurbaşkanı açılışta uyarmasına rağmen hastanenin bahçesi hâlâ perişan” görüşünü savundu 

HASTANE BAHÇESİ HÂLÂ BAKIMSIZ

Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu sözleri üzerinden Şehir Hastanesi’ndeki peyzaj çalışılmalarının yetersiz olduğunu belirterek şu ifadelere yer verdi: “Cumhurbaşkanı açılışta uyarmasına rağmen hastanenin bahçesi hâlâ perişan. Üzerinden 2 yıl geçmiş. Dikilen ağaçlar dışında bir gelişme yok. Çevre bakımsız. Hastane içinde de birçok sıkıntıyı barındırıyor. Bu konularda kimsenin konuşmaya mecali yok. Her şeyi olduğu gibi kabullenmişiz. Neyse daha önemli işlerimiz var. Acelemiz yok. Zamanla düzelir.”

ERDOĞAN’IN UYARMASINA RAĞMEN YAPILMADI

Konya Şehir Hastanesi'nin açılışını yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, çevre düzenlemesini beğenmeyince yüklenici firmanın yöneticisine "Peyzaj ve çevre düzenlemesinde eksiğimiz var.  İnşallah Konya’ya bir sonra ki gelişti gayet güzel çamlarla yeşillikler donatılmış olduğunu görürüz” ifadelerini kullanmıştı. Erdoğan 2 yıl önce şunları söylemişti: "Peyzaj ve çevre düzenlemesinde eksiğimiz var bunu gidermemiz lazım. Bu kadar muhteşem bir eserin çevresinde çevre düzenlemesi ve peyzajın eksik olmaması lazım. Rakam çok ciddi bir rakam. Böyle bir dev yatırımın bu tür eksiklerinin de olmaması gerekir. İnşallah Konya'ya bir sonraki gelişte etrafın gayet güzel çamlarla, yeşilliklerle donatılmış olduğunu da görürüz. Çünkü buraya gelen hasta kardeşlerim o yeşillikler içerisinde bir başka can bulacak"

SAİT ÇELİK 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (7)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri