Konya sahip çıkmıyor

Konyaspor yönetimi, maddi sıkıntılar nedeniyle zor günler geçirirken, işadamlarının ve siyasilerin kulübe sahip çıkmamasından yakınıyor.
 Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, şehrin takımı yalnız bıraktığını dile getirdi. Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısında oynadığı maçlarda bir türlü istediği sonuçları alamayan Konyaspor yönetimi, maddi problemleri aşmak için çare arıyor. Bank Asya Ligi’nden kalma borçlar nedeniyle zor günler geçiren yeşil - beyazlı kulüpte yönetim, devre arasında hem para sorununu hem de takıma alınacak oyuncuların transferlerini çözmek istiyor.
Konyaspor yönetimi, ara transfer döneminde Fenerbahçe’den Gökhan Ünal, Galatasaray’dan Serdar Özkan, Ali Turan ile Beşiktaş’tan Fatih Tekke’yi kadrosuna katmak istiyor. Başkan Bahattin Karapınar, yönetim olarak yalnız bırakıldıklarını söyledi. Konyaspor’un, milyon dolarlar ödenerek transfer edilen futbolculardan kurulu bir ligde mücadele ettiğinin altını çizen Karapınar, “Süper Lig’e çıkmış bir takımız. Süper Lig’de 10 milyon dolar ödenen oyuncular var. Biz ise kısıtlı imkanlarla aldığımız futbolcularla bu ligde mücadele ediyoruz. Maalesef Konyaspor’a sahip çıkılmıyor. Sahipsiz bırakıldık. Konyaspor’a sadece yönetim sahip çıkıyor. Şehrin önde gelenleri, işadamları elini taşın altına koymalı. Bu takım hepimizin.” açıklamasında bulundu.
OYUNCULAR KULÜPLERİYLE SORUNLU
Ara transfer döneminde Fenerbahçe’den Gökhan Ünal, Galatasaray’dan Serdar Özkan ve Ali Turan ile Beşiktaş’tan Fatih Tekke’yi kadrosuna katmak istiyor. Ancak bu oyuncuların kulüplerinden alacakları olduğu için transfer konusunda sıkıntı çıktığı ileri sürülüyor. Konyaspor’un transfer için talip olduğu büyük takım oyuncularının kulüpleriyle parasal sorunları bulunduğunu dile getiren Bahattin Karapınar, “Biz takımımıza büyük kulüplerde top koşturan isimleri kazandırmak istiyoruz. Şuan talip olduğumuz bazı isimlerin kulüplerinden alacakları var. Paralarını alamayan bu oyuncular, kulüplerinden ayrılmak istemiyor. Biz kulüplerine futbolcuları transfer etmek istediğimizi ilettiğimizde ise ‘Bizim futbolcuları olan borcumuzu bonservis ve transfer parası olarak ödeyin; biz de size bu futbolcuları verelim’ diyorlar. Yerli futbolcularla bu sorunları çözdüğümüz taktirde transfer gerçekleşecek. Konyaspor’a en az üç tane de yabancı futbolcuyu kazandıracağız. Şuan görüşmelerimiz olumlu şekilde sürüyor. Kesinleştirdiğimiz de bunu kamuoyu ile paylaşacağız” ifadesini kullandı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri