Konya, Rahvan at yarışlarında geçilmiyor

Konya Rahvan Atları Binicilik Yetiştiricilik ve Yarıştırıcılık İhtisas Kulübü, 12 Temmuz 2010 Pazar günü Bursa-Kayapa’da yapılan yarışlarda iki at ile mücadele etti.
Yarış sonunda her iki atta kategorilerinde birinci oldu. Her yıl geleneksel olarak Bursa-Kayapa’ da organize edilen Rahvan at yarışları bu yıl 12 Temmuz 2010 Pazar günü yapıldı. Yarışlarda Konya’yı Konya Rahvan Atları Binicilik ve Yetiştiricilik ihtisas kulübü’nden iki at temsil etti.

Küçük orta grubunda Konya Rahvan Atları Binicilik Yetiştiricilik ve Yarıştırıcılık İhtisas Kulübünden Mustafa Küçükmeral’a ait Obama isimli at ile taze beşli grubunda Mama isimli at tüm rakipleri geride bırakarak birinci oldular.

Konya Rahvan Atları Binicilik Yetiştiricilik ve Yarıştırıcılık İhtisas Kulübü Başkanı Mustafa Küçükmeral “ Geçtiğimiz Pazar günü Bursa Kayapa’da yapılan yarışlarda bana ait olan obama ile Mama isimli at ile mücadele ettik. Yarış sonucunda Obama isimli at Küçük orta grubunda, Mama isimli at ise taze beşli grubunda birinci oldular. Bu yarışlara çok iyi hazırlanmıştık ve bu hazırlığın karşılığını almış bulunmaktayız. Şimdi ise önümüzdeki hafta sonu Beyşehir’de yapılacak olan yarışlara sıkı bir şekilde hazırlanıyoruz.” dedi. Konya Rahvan Atları Binicilik Yetiştiricilik ve Yarıştırıcılık İhtisas Kulübü, 18 Temmuz 2010 Pazar günü Beyşehir’de yapılacak olan rahvan at yarışlarında da mücadele edecek.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri