Konya outlet mağazasına kavuştu

Konya'nın ilk ve tek outlet mağazası unvanını taşıyan Novada Outlet dualar eşliğinde düzenlenen açılış töreni ile birlikte hizmete açıldı.

Sancak Mahallesi'nde bulunan mağazanın açılış töreninde vatandaşlar düzenlenen çeşitli etkinliklerle eğlendi. 100  milyon dolar yatırım değerine sahip Konya'nın ilk outlet alışveriş merkezi olma özelliği taşıyan Novada Outlet Konya, 127 mağaza, 30 kafe restoran ve eğlence alanlarıyla şehrin yeni çekim merkezi olma yolunda. Novada Outlet Konya'nın dün düzenlenen açılış törenine Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanları Osman Dağ ve Mehmet Dağ, Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, Bakdem Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Bakdemir, Başkan Yardımcısı Ebubekir Balcı, Turkmall CEO'su Hilmi Özçakır ve çok sayıda davetli katıldı. Düzenlenen açılış töreninde, edeline dualardan sonra açılış kurdelesi kesildi.

67 BİN 926 KAPALI ALANDA HİZMET VERECEK

Protokol kurdele kesiminin ardından mağazaları tek tek dolaşarak hayırlı olsun dileklerini iletti. Haziran ayında devam edecek etkinlik programında 14-15 Haziran hafta sonu Köstebekgiller ve 20-21 Haziran tarihinde ise Pepe gibi çocukların büyük ilgi gösterdiği karakterler Novada Outlet Konya'nın minik ziyaretçilerini eğlenceye davet ediyor. 67 bin 926 metrekarelik kapalı alan üzerine kurulan Novada Outlet Konya, 34 bin 592 mektrekarelik toplam kiralanabilir alanda , 3 bin 310 metrekare hipermarketi, ulusal ve uluslararası markaların yer alacağı 23 bin 654 metrekarelik mağaza alanları, 2 bin 300 metrekarelik 8 salonlu sineması 2 bin 260 metrekarelik eğlence alanı, bin 600 araçlı kapalı ve açık otoparkı, 3 bin 68 metrekarelik restoran ve kafeleriyle Konya'nın yeni çekim merkezi haline gelecek. Novada Outlet Konya ulusal ve uluslararası 127 markaya ev sahipliği yapıyor.

BERKHAN PARLAK

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri