'Konya modeline bir halka daha ekledik'

Selçuklu Belediyesi, Konya İl Sağlık Müdürlüğü ve hayırsever işbirliğinde Hüsamettin Çelebi Mahallesi’ne kazandırılacak olan Şehit Yaşar Nuri Küçükkara Aile Sağlığı Merkezi için protokol imza töreni gerçekleştirildi.       

Selçuklu Belediyesi sağlık alanında sürdürdüğü yatırım ve iş birliğine bir yenisini daha ekliyor. Hüsamettin Çelebi Mahallesi’ne kazandırılacak olan Yaşar Nuri Küçükkara Aile Sağlığı Merkezi için protokol imza töreni gerçekleştirildi.  

Mahallenin sağlık alanında önemli bir eksiğini giderecek olan merkezin yapımı için Selçuklu Belediyesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen protokol imza töreninde Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, Konya Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Hasan Çiftci ve hayırsever Adem Küçükkara yer aldı.  

Selçuklu Belediyesi tarafından arsa tahsisi yapılan ve yapımı hayırsever Adem Küçükkara tarafından üstlenilen Aile Sağlığı Merkezi’ne hayırseverin oğlu Şehit Yaşar Nuri Küçükkara’nın ismi verilerek şehidin adı yaşatılacak.

SAYILARI 22’YE YÜKSELDİ

Selçuklu’ya yeni bir sağlık yatırımı daha kazandırılacağının müjdesini veren Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Yapımı devam eden, protokolü yapılan ve bugün protokolünü imzalayacağımız yapımını hayırsever Adem Küçükkara’nın üstlendiği Hüsamettin Çelebi Mahallesi Şehit Yaşar Nuri Küçükara Aile Sağlığı Merkezi ile Selçuklumuzda belediyemizin katkısıyla yapılan Aile Sağlığı Merkezlerinin sayısı da 22’ye yükselmiş olacak. Ben hayırseverimize bu değerli hizmetinden ötürü özellikle teşekkür etmek istiyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar. Bütün hemşehrilerimizi, bütün vatandaşlarımızı da özellikle sağlık alanındaki yatırımlarda hayırsever olmaya davet ediyorum. Tabi ki bu çalışmaların yapılmasında, yürütülmesinde bu hizmetlerin şehrimize kazandırılmasında İl Sağlık Müdürlüğümüzün çok büyük ekmeleri, çabaları, gayretleri var. Bu manada İl Sağlık Müdürümüzün şahsında bütün İl Sağlık Müdürlüğü çalışanlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Konya’mız artık sağlık hizmetleri noktasında bütün Türkiye’ye örnek olacak bir noktaya ulaşmış bulunuyor” dedi. 

KONYA MODELİ ÇALIŞIYOR

Sağlık yatırımında Konya modeline bir halka daha eklediklerini ifade eden Konya İl Sağlık Müdürü Mehmet Koç, “Sayın hayırseverimiz Adem Küçükkara beyin Şehit evladı Yaşar Nuri için yaptıracağı Aile Sağlığı Merkezi’nin protokolünü imzalayacağız. Tabi bu model Konya’mızda gerçekten güzel işliyor. Konya modeli çalışıyor. 6 hekimimizi burada hizmet verecek.  Genişleyen mahallemizde 4 birimlik hizmet eden Aile Hekimliği 6 birim olarak devam edecek. Hayırlı olsun” diye konuştu.  

Hayırsever Adem Küçükkara da, “İnşallah en kısa sürede merkezimizi tamamlayıp halkımızın hizmetine sunacağız. Hayırlı, mübarek olsun” ifadelerini kullandı.  

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri