Konya Mobilyacılar Odası Başkanından skandal paylaşım

Konya Mobilyacılar Odası Başkanı, Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) başkan vekili, Türkiye Cimnastik Federasyonu yönetim kurulu üyesi Mehmet Günbaş, sosyal medya üzerinden utanç verici bir paylaşıma imza attı.

Saadet Partisi, tüm deprem bölgelerinde olduğu gibi, Malatya’da da yaraların sarılması adına yardım faaliyetinde bulundu, aşevleri kurdu. Malatya’da kurulan aşevi için ise skandal bir karara imza atılarak, aşevinin kapatılması istendi. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu haberi sosyal medya hesabında duyurdu.

Karamollaoğlu, paylaşımında şunları belirtti: “Partimizin öncülüğünde Malatya'da kurulan ve günlük 10 bin kişilik yemek ikramı yapılan aşevimizi hangi gerekçe veya korkuyla kapatma kararı alıyorsunuz? İktidarı uyarıyorum; bu yanlış kararınızdan ve süreç boyunca sergilediğiniz bu bağnazlık ve aymazlıktan derhal vazgeçin!” Konya Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Günbaş ise bu paylaşımın altına yorum yaparak, utanç verici bir paylaşıma imza attı. 10 bin kişinin doğrudan faydalandığı aşevinin kapatılmasını doğru bulan Günbaş, Temel Karamollaoğlu’na yönelik de “Zehirlemenizden korkmuşlardır” paylaşımını yaptı.

Günbaş’a dakikalar içinde tepki yağdı. Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam ise bu paylaşım üzerine şunları söyledi: “Saadet Partisi olarak depremin ilk saatinden bu tarafa bütün unsurlarımızla bölgeye seferber olup, birlik ve beraberliğimize halel getirmeden yaptığımız çalışmalar herkesin takdiridir. Aşevimizin kapatılması oradaki kardeşlerimize yapılmış en büyük kötülüktür. Esefle kınıyorum. Ayrıca böylesine ciddi bir meselede şaka bile olsa bir meslek kuruluşunu temsil eden Konya Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Günbaş Bey'in yaptığı bu yorum da camiamızı üzmüştür. Yakıştıramadık. Yapılan yorumu milletimizin takdirine bırakıyorum.”

HABER MERKEZİ

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (33)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri