Konya milletvekili adayı açıkladı! Mülteciler bu planla gönderilecek

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Konya 1’inci sıra milletvekili adayı Prof. Dr. Mehmet Alagöz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimi kaybedeceğini öne sürdü.

Prof. Dr. Mehmet Alagöz, Zafer Partisi Konya 2’nci sıra milletvekili adayı iş insanı Mehmet Şen ve İl Başkan Yardımcısı İsmail Öztok ile gazetemizi ziyaret etti.

Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken ile bir araya gelen Prof. Dr. Alagöz, Türkiye tarihinde siyasi sürprizlerin yaşandığını anımsatarak, seçimlerde partisinin büyük başarı yakalayacağını kaydetti.

Prof. Dr. Alagöz, iktidara gelmeleri halinde hesap soracaklarını belirterek, “Önce hesap soracağız, sonra helalleşeceğiz” dedi. Konya’da ilçe ilçe, köy köy gezdiklerini dile getiren Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Konya 1’inci sıra milletvekili adayı Prof. Dr. Mehmet Alagöz, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimi kaybedeceğini öngörüyoruz. Biz bütün partilerden oy alıyoruz. İktidar olduğumuzda mültecileri planlı bir şekilde ülkelerine göndereceğiz. Hayat pahalılığının önüne geçeceğiz. Kalkınma hamlesi başlatacağız” ifadelerini kullandı.

Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, konuklara çalışmalarında başarılar diledi.

HAMDİ BUĞUR

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri