Konya merkezli market zinciri şube sayısını artıracak

Çelikkayalar Market Zinciri, Ramazan ayı öncesi basın mensupları ile bir araya geldi. Çelikkayalar Genel Müdürü Ali Kaya, “Biz bu şehrin markasıyız, bu markayı en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi

Konya’nın yerel market zinciri Çelikkayalar Market, 2022 Ramazan ayı için hazırlıklarını tamamladı. Kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla vatandaşlara sunan market zinciri; Konya’da hizmet ağını genişletirken Market yönetim kurulu basın mensupları ile bir araya geldi. Gerçekleşen basın toplantısına Çelikkayalar Market Zinciri hakkında bilgiler vererek giriş yapan Çelikkayalar Genel Müdürü Ali Kaya, “Çelikkayalar Alışveriş Marketleri 1991 yılında kuruldu. Bugün geldiğimiz noktada 30 şubemizde 1600 çalışanımız ve iki adet petrol ofisimizle Konya’ya hizmet etmeye devam ediyoruz. Birçok farklı alanda hizmet ağımızı genişletmeye çalışıyoruz ancak genel olarak kendimizi perakende sektöründe geliştirmekteyiz. Sektörde en iyi hizmeti verebilmek adına kurulduğumuz ilk yıllardan itibaren en iyi hizmeti sunmak ve Konya’da var olabilmek adına çok çalıştık. AR-GE çalışmalarımızla da her gün kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Biz bu şehrin markasıyız. En iyi şekilde bu şehrin markası olmaya da devam edeceğiz” dedi.

YERLİ MARKETLERE SAHİP ÇIKMALIYIZ

Çelikkayalar Market Zinciri olarak şube sayılarını artırarak hizmet ağlarını genişleteceklerine değinen ve yerli sermayenin büyümesinin rekabet ortamı için olumlu bir netice olduğunu vurgulayan Ali Kaya, “Şube sayımızı çoğaltarak daha büyük şubelerde hizmetler vermeye devam edeceğiz. Şu an marketlerimizde toplamda on beş bin kalem ürün satıyoruz. Diğer marketlerde altı yüz kalem ürün var. İlla ki bir rekabet ortamı oluşuyor. Aslında bizim gibi marketlerin çoğalması vatandaşımızın ve milletimizin daha ucuza ürün almasıdır. Yani yerli marketlerin ve yerli sermayenin büyümesi, rekabet ortamına olumlu bir adım olur. O yüzden bizim gibi yerli marketlerin ayakta kalması lazım. Vatandaşımızın da yerli marketlere sahip çıkması gerek” ifadelerini kullandı.

PİYASADA KALMAK ÇOK ZOR

Konya’da faaliyet gösteren birçok market zincirinin piyasadan çekildiğini hatırlatarak piyasada kalmanın zorluğuna işaret eden Kaya, şunları kaydetti: “Konya'da büyük maket zincirleri vardı. Bugün baktığımız zaman hepsi piyasadan çekildi. Birisi kaldı. Burada durmak da çok zor. O yüzden biz Konya'nın bir markası halindeyiz. O yüzden bu marka bizim demiyoruz; bu marka Konya'nın bir markası. Dört yüz tane tedarikçimize hizmet veriyoruz. On dört bin kişi bizden ekmek yiyor. Tamamı Konya'da yaşayan insanlar, Konyalılar. Milletimize, Konya halkına bizi buraya getiren, Çelikkayalar’dan alışveriş yapan, bizi destekleyen müşterilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.”

HAMDİ BUĞUR

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (58)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri