Konya merkezli holdingin yeni başkanı belli oldu! Herkesin tanıdığı bir isim

Bera Holding’de gerçekleşen genel kurulda görev değişimi yaşandı. Yönetim Kurulu Başkanı Erol Kaya görevini Kombassan Holding eski yönetim kurulu başkanı Haşim Şahin’e devretti

Kombassan Holding iken adını değiştiren Türkiye’nin önde gelen kuruluşlarından Bera Holding’deki genel kurulda önemli görev değişikleri gerçekleşti.

Bera Holding’de yapılan genel kurulda, Erol Kaya yönetim kurulu başkanlığını holdingde daha önce bu görevde bulunmuş bir isim olan Haşim Şahin’e bıraktı. Yönetimde yer alan güçlü ve etkili bir isim olarak da bilinen Mustafa Ulvi Bezirci ise yeni yönetimde yer alamadı.

HAŞİM ŞAHİN KİMDİR?

1959 Karaman doğumlu. İlkokul ve ortaokulu Kâzımkarabekir'de bitirdi. Karaman Endüstri Meslek Lisesinden 1976 yılında mezun oldu. 1980 yılında Yüksek Teknik Öğretmen Okulunu bitirdi. Evli ve 4 çocuk babası olan Haşim Şahin aynı zamanda MÜSİAD üyesidir. Çalışma Hayatına 1980 yılında başlayan Haşim Şahin, 1991-2004 yılları arasında Teknik Öğretmenlik yaptı. 2007-2016 yılları arasında Kombassan Holding A.Ş. ve Grup Firmalarında Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü. Haşim Şahin, 2021 yılına kadar da Kombassan Holding Yönetim Kurulu başkanlığı görevinde bulundu.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (6)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri