Konya merkezli Holding 425 milyon liralık arsayı kime sattı?

Eski ismi Kombassan Holding olan Bera Holding önemli bir varlık satışı için sözleşme imzalamıştı. Konya'da söz konusu parsellerin kime satıldığı belli oldu.

Eski ismi Kombassan Holding olan Bera Holding önemli bir varlık satışı için sözleşme imzalandığını açıklanmıştı.

Bu konuda KAP’a yapılan açıklama şöyle: 

“İştirakimiz Golda Gıda'nın aktifinde bulunan ve Yatırım Amaçlı Gayrimenkul olarak sınıflandırılan 3 parselde toplam 414.417,72 m² arsa vasfındaki gayrimenkulün 425.000.000 TL bedelle satışı için sözleşme imzalandı.”

Söz konusu parsellerin kime satıldığı merak ediliyordu. 

3 parselde toplam 414.417,72 m² arsa  Kobisan Dört Toplu İşyeri Yapı Kooparatif'ne satıldı.

Satışla ilgili KAP’a yapılan açıklama şöyle: 

27.01.2022 tarihinde yapmış olduğumuz KAP Açıklamamızda İştirakimiz Golda Gıda San.ve Tic.A.Ş'nin aktifinde bulunan ve Yatırım Amaçlı Gayrimenkul olarak sınıflandırılan 3 parselde toplam 414.417,72 m² arsa vasfındaki gayrimenkulün 425.000.000.-TL bedelle satışı için Konya 7.Noterliği nezdinde resmi şekilde Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi imzalandığı kamuoyu ile paylaşılmıştır.

Anılan sözleşme iştirakimiz Golda Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ile Sınırlı Sorumlu Kobisan Dört Toplu İşyeri Yapı Kooparatifi arasında düzenlenmiştir. İşbu açıklama II-15.1 sayılı Özel Durumlar Tebliği'nin 24.maddesine göre revize edilmiştir.

Kamuoyuna ve paydaşlarımıza saygı ile duyurulur. 

Kobisan, Konya’da işyeri ve fabrika ihtiyacını karşılamak maksadıyla faaliyet gösteriyor. Ayrıca Akyokuş mevkiinde devam eden bir konut projesi bulunuyor. 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (21)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri