Konya merkezde görülen araç sevindirdi! Kar bereketi geliyor

Bugün sabah saatlerinde Konya merkezde görülen üzeri karla kaplı araç dikkat çekti. Konyalılar söz konusu araca merakla baktı.

Konya merkez ve ilçelerinde uzun süredir kar yağışı hasreti devam ediyor. Meteoroloji bu yıl kış mevsimi boyunca yaptığı birçok tahmini tutturamadı. Vatandaş ise tahminler tutmadığı için yetkililere tepki gösterdi.

Son haftalarda hava sıcaklığının yükselmesiyle kar yağışı ihtimali düşmüştü. İki gündür sıcaklıkların sıfırın altına düşmesiyle yeniden kar yağışı ihtimali ortaya çıktı. Konya merkeze yağmur, ilçelere ise kar yağışı uyarısı yapan meteoroloji uzmanları vatandaşı sevindirdi.

Tüm bu tahminlerin ardından bugün sabah saatlerinde Konya merkezde üzeri karla kaplı bir araç görüldü. Söz konusu aracın fotoğrafını çeken vatandaşlar, bu kadar karın nereye yağdığını ise merak etti.

Edinilen bilgiye göre Konya'ya çok yakın olan Tepekent Mahallesi ve Derbent ilçesine kar yağdı. Kameralara yansıyan bu otomobilin de Derbent'ten geldiği öğrenildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre Derbent'te 4 santimetre kar var.

Gündem Haberleri