Konya meclisini kuracağına söz verdi

Bir dönem İYİ Parti Konya İl Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüten Zuhal Ehliz, İYİ Parti Konya milletvekilliği için aday adayı oldu.

Bir dönem İYİ Parti Konya İl Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüten Zuhal Ehliz, İYİ Parti Konya milletvekilliği için aday adayı oldu.

Merhaba Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan Ehliz, “Bir şey değişir her şey değişir diye çıktığımız bu yolda genel başkanımız Meral Akşener önderliğinde çıktığımız bu kutlu yolda kurucusu olduğum Konya İYİ Parti'den milletvekili aday adayı oldum” dedi.

GÜVENLİ VE MÜREFFEH BİR TÜRKİYE İÇİN

İl yönetiminde ve Türkiye'nin ilk ve tek seçilmiş kadın kolları başkanlığından sonra genel merkez Kadın Politikalar Başkanlığı Teşkilat Koordinatörü olarak hala görevine devam ettiğini ifade eden Ehliz, “Türkiye'nin birçok ilinde çalışmalar yapmış biri olarak söyleyebilirim ekonomik buhrandan geçtiğimiz bu süreçte milletimizin derdine umut olan İYİ Parti 15 Mayıs sabahı umutla uyanacak. Kadınların güvenle yaşayabileceği, çocukların güvenle büyüyeceği, demokrasinin galip geldiği adaletin tesis edildiği, daha müreffeh bir Türkiye için kolları sıvayacağız. Konya'nın sorunlarını Konyalı hemşehrilerimizle birlikte çözeceğimiz 'Konya meclisi' kurmak ve yerelden yönetim olarak Konya'da her yerde karşılacağınız, her an ulaşabileceğiniz bir vekil olacağıma 'kadın sözü' veriyorum” diye konuştu.

HAMDİ BUĞUR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri