Konya Masterler turnuvası başlıyor

Türkiye Futbol Federasyonu Herkes İçin Futbol Konya İl Temsilciliği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen veteranlar futbol turnuvası önümüzdeki hafta başlayacak

Türkiye Futbol Federasyonu Herkes İçin Futbol Konya İl Temsilciliği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen veteranlar futbol turnuvası önümüzdeki hafta başlayacak. Bu yıl tertip edilecek “Konya Master Cup 3.Veteranlar Futbol Turnuvası” Başkent Hastanesi’nin sponsorluğunda yapılacak.

 

Maçlar Selçuklu Belediyespor sentetik sahada, hafta içi akşamları oynanacak turnuvada alan ikiye bölünerek halı saha standartlarında oynanacak. 16 takımın katıldığı turnuvada; Başkent Hastanesi, Başakspor-1, Başakspor-2, Onurspor, Uluşahinspor, Konya TSYD, 7.Gün Spor Dergisi, Bozcamahmutspor, Konya SHÇEK, Hakimiyetspor, Tavsanspor, Konya Gençlerbirliği, Özdenspor, Karabağ Gençlerbirliği, YSE Köy Hizmetleri Spor ve Zaferspor takımları mücadele edecek. Turnuva sonunda dereceye giren takımlara, oyuncularına, centilmen takım ve oyuncularına ve belirlenecek çeşitli kategorilere; kupa, madalya, plaket, sertifika ve sponsor Başkent Hastanesi’nin çeşitli hediyeleri takdim edilecektir.

 

Konya Hif İl Temsilcisi İbrahim Karabacak turnuva ile ilgili yaptığı açıklamada, “Başkent Hastanesi katkılarıyla düzenlenen Konya Master Cup 3.Veteranlar Futbol Turnuvası"nı Konya Hif İl Temsilciliği olarak geleneksel her yıl tertip ederek futbolu bırakmış, uzun süredir birbirini göremeyen arkadaşları bir araya getirmek, kaynaştırmak, eski günleri yad etmek ve spor yaptırmaktır. Bize bu imkanı sağlayan sponsorumuz Başkent Hastanesi'ne, Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'na, tesislerini bize açarak ev sahipliği görevini başarıyla yerine getiren Selçuklu Belediyespor Kulübü'ne ve tüm katılan takımlara teşekkür ederiz. Ayrıca turnuva ile ilgili bilgilerin www.konyahif.org sitemizde sporseverlerin hizmetine sunduklarını ve turnuvanın centilmence geçmesini temenni ederim” diye konuştu.

 

MERHABA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri