Konya manzaralı sokakta alkol içip mahalle sakinlerini rahatsız ediyorlar!

Konya'da son zamanlarda mahalle aralarında alkol içip vatandaşı rahatsız edenlerin sayısı arttı. Erenköy Mahallesi Konevi Sokak'ta Konya manzarasına karşı alkol içen şahıslar mahalle sakinlerini rahatsız ediyor.

Konya kent merkezinde sakin olan bazı mahallelere alkol içen şahıslar dadandı. Son yıllarda sokak aralarında alkol kullanımı hızla arttı. Konya'nın Selçuklu ilçesine bağlı olan Erenköy Mahallesinde ikamet eden vatandaş bu durumdan rahatsızlık duyuyor. Konya manzaralı olmasıyla dikkat çeken Konevi Sokak'ta huzur kaçtı.

ALKOL ŞİŞELERİNİ ETRAFA SAÇIYORLAR

Akşam saatlerinde araçlarıyla alkol içmeye gelen şahıslar etrafı rahatsız ediyor. Bazen bu durumun sabah saatlerine kadar devam ettiğini dile getiren mahalle sakinleri, alkol şişelerinin ise etrafa saçıldığını söyledi. Daha önce defalarca polisi arayan mahalleliler bu duruma bir çözüm bulunmamasından şikayetçi.

POLİSE DEFALARCA İHBARDA BULUNULDU

Erenköy Mahallesinde oturan Fatih Çelik isimli vatandaş, "Akşamları buraya gelip manzaraya karşı alkol içiyorlar. Bazın taşkınlık yapanlar oluyor. Birbirlerine küfür edip kavga ediyorlar. Polise çok kez bu durumla ilgili ihbarda bulunduk ancak buna bir çözüm bulunmadı. Yetkililerden akşamları bu sokakta alkol testi yapmalarını talep ediyoruz" dedi.

ARSAYA TOPRAK DÖKÜLÜRSE SORUN ÇÖZÜLECEK

Hayrullah Türkoğlu isimli vatandaş ise, "Konevi Sokakta manzaraya bakan arsaya belediye toprak dökerse bu sorun çözülür. Böylece manzarayı göremeyen şahıslar buraya gelmez. Biz büyük bir olayın çıkmasından endişe ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (12)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Haber Haberleri