Konya maçı bekliyor

Pazar günü, ligde kalma mücadelesi veren Orduspor’u konuk edecek Konyaspor’da hazırlıklar 3 puan parolasıyla yapılıyor.
Bank Asya 1. Lig’de ilk ikiye girerek yeniden süper lige dönmenin hesaplarını yapan Konyaspor, Pazar günü karşı karşıya geleceği Orduspor maçının hazırlıklarını yeni teknik direktör Fuat Yaman yönetiminde sürdürüyor. Önceki akşam teknik direktör Fuat Yaman yönetiminde yapılan antrenmana hasta olan Mehmet Ayaz ve sakatlığı bulunan kaleci Eray Birniçan katılmadı. Düzkoşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda gruplara ayrılan futbolcular pasa dayalı teknik bir çalışma gerçekleştirdi. Antrenman yarı sahada oynanan çift kale maç ve açma-germe hareketleri ile sona erdi.

 

Pazar günü Orduspor ile zorlu bir 90’a çıkacak olan Konyaspor’da hazırlıklar yeni teknik direktör Fuat Yaman yönetiminde sürüyor. Kartal, bugün yapılacak idmandan sonra kampa girecek

 

Pazar günü, ligde kalma mücadelesi veren Orduspor’u konuk edecek Konyaspor’da hazırlıklar 3 puan parolasıyla yapılıyor. Önceki akşam teknik direktör Fuat Yaman yönetiminde yapılan antrenmana hasta olan Mehmet Ayaz ve sakatlığı bulunan kaleci Eray Birniçan katılmadı. Düzkoşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda gruplara ayrılan futbolcular pasa dayalı teknik bir çalışma gerçekleştirdi. Antrenman yarı sahada oynanan çift kale maç ve açma-germe hareketleri ile sona erdi.

1 NOLU SAHADA ANTRENMAN

Kartallar, dün de Atatürk stadı 1 nolu sahada, taktik ağırlıklı bir çalışma yaptılar. Yöneticilerinde izlediği antrenmanda futbolcuların oldukça hırslı ve istekli oldukları gözden kaçmadı.. Yeşil-beyazlı futbolcuların, kalan maçların tümünü kazanmak için sahaya çıkacakları ve Konyaspor’u layık olduğ Süperi lige taşıyacakları konusunda söz verdikleri dile getirildi. Güvenilir kaynaktan alınan bilgilere göre, Konyaspor teknik adamlarının Pazar günü orta alanı kalabalık tutarak oyunu burada kontrol edecekleri ve forvette de Tayfun’un yanında gol ayağı Poljac’a yer verecekleri öğrenildi. Konyaspor’da bugün kombine idman, yarında ter antrenmanı yapılarak hazırlıklar tamamlanacak ve futbolcular Tatlıcak tesislerinde kampa alınacak.

TEZCAN; İVME KAZANDIK

Konyaspor as başkanı Osman Tezcan, Kartalspor maçında ortaya konulan mücadelenin ve kazanma hırsının Konyaspor'un Süper Lig yolunda yeniden bir ime kazandığının göstergesi olduğunu belirterek, Orduspor karşılaşmasından galibiyetle ayrılacaklarına inandığını söyledi.
Teknik kadroda yaşanan değişikliğin ardından çıkılan Kartalspor deplasmanında son vuruşlarda etkili olamadıklarını belirten Tezcan açıklamasını şöyle sürdürdü. "Gol yollarındaki sıkıntıyı sadece forvet oyuncularına bağlamamalıyız. Çünkü nasıl 'en iyi savunma forvetten başlar' deniyorsa, forveti de destekleyecek olan savunma ve orta sahadır. Bu nedenle diğer oyuncularımızın da forvetlerimiz gibi golü düşünmeleri gerekiyor. İleri uçta forma giyen arkadaşlarımızın üzerinden haftalardır gol atamamaları nedeniyle bir stres var. Ben inanıyorum ki bu stresden Orduspor maçında atacakları gollerle kurtulacaklar ve gerçek kimliklerine kavuşacaklardır.”

TAKIMDA KIPIRDANMA VAR

Konyaspora as başkanı Osman Tezcan, Orduspor ve ligde kalana maçlar için açıklamasına şöyle devam etti. “Orduspor karşısında Konyaspor'a yakışır bir şekilde mücadele vereceğimize inanıyoruz. Yaşanan teknik heyet değişikliğinin ardından takımımızda gözle görülür bir kıpırdanma oldu. Bu sahadaki oyunumuza ve sonuçlara da yansıdığı zaman Konyaspor'un ligde rakibi olamayacağına inanıyorum. Şu aşamada tek eksiğimiz moral ve alınacak bir galibiyet. Bunu gerçekleştirmek için ilk fırsat Orduspor ile iç sahada oynayacağımız karşılaşma. Pazar günü tribünlere gelerek bizi yalnız bırakmayacağına inandığımız taraftarlarımızın da desteğiyle bunu başaracağız. Konyaspor'u sezon sonunda hedeflediğimiz ve inanarak yola çıktığımız Süper Lig'e taşıyacağız."

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri