Konya kıskandırdı

“TSYD'nin 52. Yıl Semineri”nde Konya rüzgarı esti. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'e konuşmacı olarak katıldığı seminerde, hem plaket hem de “spora ve futbola hizmet” özel ödülü verildi

Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin her yıl geleneksel olarak yapılan “TSYD 52. Yıl Sporun Zirvesi Semineri” 13- 16 Ocak tarihlerinde Antalya’da Gloria Golf Resort Hotel’de gerçekleşti. 2 gün süren seminere konuşmacı olarak katılan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'e spora ve futbola verdiği destek nedeniyle özel ödül verildi. Seminerin ilk oturumunda, adeta Konya rüzgarı esti. Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, taraftar sayısının azlığının tamamen passolige bağlanmasının sisteme haksızlık olacağını belirterek, Konya Büyükşehir Belediyesi Torku Arena gibi yeni tamamlanacak her stattaki seyirci sayısının sistem açısından önemli olduğunu söyledi. Baykan, Konya'nın bu konuda üzerine düşeni yaptığını belirterek, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'e hizmetlerinden dolayı teşekkür ettti.

“TSYD'nin 52. Yıl Semineri”inde ilk gün oturumuna damgası vuran ise Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek oldu. Seminerde, yeni stadyum ve spor yatırımlarını anlatan Akyürek, sadece sporla yaşayan değil, sporu da içlerinde yaşatan bir şehir olma noktasında çaba gösterdiklerini söyledi. Konya’nın Passolig’de Anadolu’nun, seyirci ortalamasında Türkiye’nin lideri konumunda olduğunu belirten Başkan Akyürek, Konya’daki fair play havasının Türkiye’ye örnek olduğunu ifade etti. Sinevizyon gösterisiyle birlikte iyi bir sunum yapan ve salonda bulunan 400'e yakın katılımcının alkışını alan Konya Büyükşehir Belediye Başkan Tahir Akyürek’e, seminere katılımından ve katkısından dolayı Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Metin Yolmaz tarafından plaket verildi. Akyürek'e en büyük ödül ise TSYD'den geldi. 2014 yılında spora yaptığı hizmetlerden dolayı TSYD Genel Başkanı Naci Arkan tarafından kendisine özel ödül takdim edildi.

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri