Konya Karatay'da öğrenciler de mağdur oldu öğretmenler de!

Karatay Kaymakamlığı'na okulları geç tatil etme kararı verdikleri için tepki yağıyor. Konya'da geceden bu yana etkili olan kar yağışından ötürü okulları tatil etme kararı verildi.

Karatay Kaymakamlığı'na okulları geç tatil etme kararı verdikleri için tepki yağıyor. Konya'da geceden bu yana etkili olan kar yağışından ötürü okulları tatil etme kararı verildi. Selçuklu ve Meram Kaymakamlığı, tatil kararını kamuoyu ile paylaşırken, Karatay Kaymakamlığı'ndan konu ile ilgili bir açıklama yapılmadı. Servisler yola çıktı, kantinciler hazırlığını yaptı. Bazı öğrenciler de okula gitti. Karatay Kaymakamlığı tatil kararını geç açıklayınca okula giden öğrenci ve veliler tekrar eve dönmek zorunda kaldı.

Sosyal medyada Karatay Kaymakamlığı'na kar tatili kararının geç açıklanması konusunda tepki yağdı. Veliler, “Bizim çocuklarımızın suçu ne? Sabahın köründe o soğukta okula gitmek için çocuklarımız hazırlandı. Kar tatili haberi sonradan duyuruldu. Bu nasıl bir yönetim anlayışı” diyerek, kaymakamlığa tepki gösterdi. Konya'da etkili olan kar yağışı nedeniyle 22 ilçede okullarda bugün yüz yüze eğitime ara verildi. Selçuklu ve Meram'da yüz yüze eğitim kararı alınırken, Karatay'da saat 09.00'dan böyle bir karar alındı.

SAİT ÇELİK

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (45)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri