Konya kara simidini bu kantin 15 liraya satıyor!

Konya'da Numune Hastanesinin 1 bardak çayı 12 liraya satmasının ardından gündem şimdi de Dr. Ali Kemal Belviranlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi kantininde Konya kara simidinin 15 liraya satılması oldu.

Vatandaşlar, “Gerçekten artık söyleyecek söz bulamıyoruz” dedi. Konya'da son 1 ay içinde 3 farklı işletmenin fiyat tarifesi gündem oldu. Önce Seydişehir'deki bir tesisin 15 TL'lik çay fiyatı, ardından da Numune Hastanesindeki 12 liralık çay fiyatı gündeme düştü. Bu haberlerin üzerine bir de Dr. Ali Kemal Belviranlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi kantinindeki kara simit fiyatı eklendi. Bir vatandaşın “Konya'daki bir hastanede simit 15 liraya satılıyor” şikayeti doğrulandı. Dr. Ali Kemal Belviranlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin kantininde Konya'nın kara simidinin 15 liraya satıldığı görüldü. Tarifeye uyulmuyor olması ve denetimsizlik bu fiyatla gün yüzüne çıkmış oldu.

TARİFEYE GÖRE 10 TL, SATIŞI 15 LİRADAN YAPILIYOR!

Hastane ve okul kantinlerinin fiyat tarifesine ulaşıldı. Bu tarifeye göre Konya'da kantinlerde Konya kara fırın simidi ve poğaça 10 liraya satılıyor. Dr. Ali Kemal Belviranlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi kantininde Konya kara simidinin 15 liraya satılması, vatandaş tarafından tepkiyle karşılandı. Vatandaşlar, son haberler üzerine “Gerçekten bu işin denetimini yapacak kimse yok mu” sorusunu sıklıkla sormaya başladı. Kantin tarifesine göre 10 liraya satılması gereken simidin, bu hastanenin kantininde 15 liraya satılması, Konyalıların tepkisine neden oluyor.

3-4 GÜN ÖNCE BAŞKA BİR HASTANE KANTİNİ GÜNDEM OLMUŞTU!

Daha 3-4 gün önce Konya'da Numune Hastanesinin kantininde 12 liraya satılan çay fiyatı gündeme gelmişti. Hastane kantininde bir karton bardak çay, 12 liraya satılıyor. Hasta ve yakınları, fiyatı yüksek bulduğunu söyleyerek, “Buraya gelen insanların ekonomik durumu zaten belli. Bir bardak çay 12 lira olur mu? Birçok yerde çay 7,5 TL. Nasıl olur da 12 liraya çay satar bu insanlar? Kontrol, denetim yok mu” siteminde bulunmuştu.

HABER MERKEZİ

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri